Life

Cu ce se ocupă acum Ștefania Ștefan, cea mai bună fostă concurentă de la Survivor România 3. De unde încasează bani

Ștefania Ștefan face bani din mediul online după experiența de la Survivor România. Ce fel de content postează tânăra pe TikTok?
10.10.2022 | 14:03
Cu ce se ocupa acum Stefania Stefan cea mai buna fosta concurenta de la Survivor Romania 3 De unde incaseaza bani
Ștefania Ștefan, ex-concurentă la Survivor România 2022
ADVERTISEMENT

Ștefania Ștefan a fost, statistic vorbind, cea mai bună concurentă de la Survivor România, sezonul 3. Tânăra a făcut parte din echipa albastră, cea a Războinicilor. În ciuda eficienței de care a dat dovadă pe trasee, Ștefania nu a reușit să ajungă la inimile telespectatorilor, fiind eliminată înainte de marea finală.

Ștefania Ștefan face bani din TikTok. Sportiva comentează jocuri

După competiția de la PRO TV, Ștefania s-a apucat serios de TikTok, platformă care îi aduce venituri modeste, însă constante. Mai precis, sportiva creează content pentru gameri, comentând jocuri online ori jucându-se alături de urmăritorii ei.

ADVERTISEMENT

Contul ei de TikTok este urmărit de peste 100.000 de persoane, iar pentru fiecare postare pe care tânăra o face, potrivit calculelor făcute de FANATIK, ar primi între 63 și 105 de dolari.

Pentru fiecare clip dedicat jocurilor, Ștefania ar încasa până la maximum 534 de lei. Vedeta are sute de clipuri postate pe Tiktok, iar vizualizările diferă de la un filmuleț la altul. Dacă luăm suma minimă pe care ar câștiga-o, potrivit estimărilor noastre, Ștefania ar avea în cont minimum 65.000 de lei doar din 200 de videoclipuri urcate pe platforma video de socializare.

ADVERTISEMENT

Ștefania Ștefan s-a remarcat în competiția de la PRO TV în cel de-al treilea sezon. Sportiva ar fi putut câștiga concursul dacă s-ar fi luat în calcul doar performanțele de pe teren, însă show-ul are regulile sale, publicul fiind cel care decide cine merită trofeul.

Potrivit clasamentului eficienței, Ștefania ar fi câștigat Survivor

Ștefania a avut un scor al eficacității de 73,7%. Din cele 114 meciuri jucate, aceasta a câștigat 84, respectiv a pierdut 30. Pe locul doi în ordinea clasamentului eficienței pe traseu se clasase Alex Delea (cel care a câștigat sezonul – 59,7%), iar pe trei Ionuț Popa (57,8%).

ADVERTISEMENT

Ștefania Ștefan a fost extrem de afectată de eliminarea de la Survivor, mai ales că aceasta s-a produs fix înainte de marea finală.

Războinica a mărturisit că s-a supărat atât de tare din cauza ieșirii din competiție încât nu a mai putut nici să mănânce.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță s-a resemnat odată cu trecerea timpului, iar acum are o serie de noi proiecte, cele mai multe online.

Estimări: Ștefania Ștefan ar câștiga între 63 și 105 dolari din TikTok

Ieșirea din concurs a afectat-o destul de mult: „Eram atât de supărată că nici măcar nu mi-am dorit să mănânc”

„Să fiu sinceră, am avut nevoie de puțin timp să mă reobișnuiesc. Eram atât de supărată că nici măcar nu mi-am dorit să mănânc. Dacă ar fi să sintetizez, creierul meu s-a dus în atât de multe locuri încât nu am dormit aproape toată noaptea.

Nici măcar nu pot explică în cuvinte ce am simțit în acel moment în care Domnul Dan mi-a spus numele. Nu mă așteptam. Am simțit că totul s-a încheiat foarte rapid… parcă a venit de nicăieri”, a mărturisit Ștefania Ștefan după eliminarea de la Survivor, pentru ziarul Click!.

În Republica Dominicană, tânăra a suferit o transformare destul de mare. Probele epuizante de la Survivor au scăpat-o de 10 kilograme. A reușit să le pună înapoi în timpul scurs după terminarea reality-show-ului.

ADVERTISEMENT