Life

Ce s-a descoperit, de fapt, în ciorba mâncată de zeci de copii, în Poiana Brașov. Vacanța s-a transformat într-un coșmar și cei mici au ajuns pe perfuzii

Vacanța de coșmar la Poiana Brașov pentru zeci de copii. Aceștia au ajuns la perfuzii după ce au mâncat o porție de ciorbă. Ce s-a descoperit în ea?
27.02.2023 | 16:22
Ce sa descoperit de fapt in ciorba mancata de zeci de copii in Poiana Brasov Vacanta sa transformat intrun cosmar si cei mici au ajuns pe perfuzii
Ce s-a descoperit, de fapt, în ciorba mâncată de zeci de copii, în Poiana Brașov. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

28 de elevi din București plecați într-o vacanță la Poiana Brașov au trăit adevărate clipe de coșmar. Deși au mers la schi, în final, aceștia au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au mâncat o porție de ciorbă. Cum s-a întâmplat acest lucru și ce s-a descoperit în preparat?

Vacanță de coșmar pentru 28 de elevi din București

Două zile, cam atât a durat vacanța de schi a unor elevi din București la Poiana Brașov, o stațiune care nu e chiar pentru orice buzunar. Fiecare dintre ei a plătit 2.000 de lei pentru acest sejur, însă nimeni nu avea să știe că aceștia vor ajunge să fie duși la spital, pentru a li se administra perfuzii.

ADVERTISEMENT

Copiii au luat prânzul, iar în meniu era și o ciorbă. După ce au mâncat preparatul respectiv, aceștia au început să se simtă rău, iar mai apoi, l-a spital, medicii au descoperit că cei mici au făcut, de fapt, toxiinfecție alimentară.

Ce spun părinții elevilor care au plecat în vacanță de schi la Poiana Brașov? Nu puțini sunt cei care sunt de părere că ciorba respectivă ar fi fost gătită cu apă din hazna și au și motive care să le susțină acest argument.

ADVERTISEMENT

Mai exact, s-ar părea că apa cu care ar fi fost pregătită ciorba avea o culoare gri închis. Iar acestea nu sunt singurele nemulțumiri ale părinților. Aceștia spun că, potrivit programului, având în vedere suma plătită, cei mici urmau să mănânce mușchi de vită, însă în realitate au primit parizer.

Din ce era făcută ciorba de la Poiana Brașov

Un profesor care a participat la rândul său la această excursie a dat câteva detalii despre cele întâmplate în vacanța de schi de la Poiana Brașov care a durat doar două zile. Acesta precizează că nu este sigur dacă apa care a fost folosită pentru prepararea anumitor mâncăruri provenea într-adevăr de la rețeaua curentă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a mai adăugat că elevii nu au primit nici măcar desert și nici măcar fructe, astfel că după două zile de vacanță, el, dar și ceilalți participanți au fost nevoiți să dea afară bucătarul din locația respectivă.

Iar problemele nu se opresc aici. Cei mici aveau nevoie de apă curată pentru a se spăla pe dinți, iar piesa de rezistență af fost momentul în care tuturor li s-a făcut rău și au început să vomite, o parte dintre aceștia având nevoie de transport la spital, povestește acesta.

ADVERTISEMENT

„Mâncare care nu e comestibilă, congelate preparate într-o apă care nu ştiu dacă provine de la reţeaua curentă. Nu au primit fructe, nu au primit desert copiii. După două zile a trebuit să asigurăm mâncarea copiilor, să dăm bucătarul afară din locaţie, a trebuit să le asigurăm copiilor apă pentru spălat pe dinţi.

Li s-a făcut rău, au vomitat. A trebuit să ducem doi copii la spital, o fetiţă şi un băieţel”, a spus profesorul, potrivit adevărul.ro. Amintim că recent, o altă tânără a povestit o experiență neplăcută din Poiana Brașov, locația în care nu va mai reveni prea curând. 

ADVERTISEMENT