Life

Cât costă o vacanță de Revelion la Poiana Brașov. Prețurile sunt uriașe pentru 4 nopți de cazare

Turiștii trebuie să scoată din buzunare sume uriașe pentru o vacanță de Revelion la Poiana Brașov. Prețurile depășesc 7.000 de lei pentru o familie.
14.11.2022 | 21:47
Cat costa o vacanta de Revelion la Poiana Brasov Preturile sunt uriase pentru 4 nopti de cazare
Cât costă o vacanță de Revelion la Poiana Brașov. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În Poiana Brașov, prețurile pentru o vacanță de Revelion sunt uriașe, mult mai mari decât unele stațiuni din străinătate. Iată ce oferte au proprietarii hotelurilor pentru turiști.

Prețuri uriașe pentru o vacanță de Revelion la Poiana Brașov

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, însă mulți români nu au decis unde vor petrece Anul Nou.

ADVERTISEMENT

Există mai multe opțiuni pentru cei care vor să-și petreacă sărbătorile în România, la munte, însă prețurile sunt uriașe.

Tarifele cazărilor din zonele montane au crescut din cauza scumpirilor din această perioadă. Turiștii vor plăti prețuri mai mari decât în anii anteriori, mai ales la Poiana Brașov. Această stațiune se află în topul preferințelor românilor pentru Anul Nou.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, turiștii vor plăti un preț chiar și de două ori mai mare decât anul trecut pentru o cazare de Revelion în Poiana Brașov.

Familiile cu copii ar putea plăti pentru o vacanță de sărbători chiar mai mult decât pentru o destinație turistică de peste hotare.

ADVERTISEMENT

Într-un hotel de trei stele din Poiana Brașov, prețul pentru patru nopți de cazare pentru doi adulți și doi copii pornește de la o sumă de peste 7.000 de lei.

Prețurile sunt cuprinse între 7.080 și 15306,1 lei pentru o cazare de patru nopți la hotelurile din Poiana Brașov.

ADVERTISEMENT

De exemplu, un complex din Poiana Brașov este format din patru clădiri de apartamente și o clădire multifuncțională cu SPA, care dispune de jacuzzi, piscină interioară și exterioară încălzită, sală de fitness, saună umedă și uscată.

Hotelul mai dispune și de un restaurant, un club și două săli de conferință. De asemenea, are și o parcare subterană.

Complexul respectiv oferă spre cazare 41 de apartamente spațioase. Fiecare apartament are balcon cu vedere la munte, Wi-Fi gratuit, minibar, cablu, baie privată cu duș/cadă și uscător de păr.

Apartamentele dispun de 1-3 dormitoare cu paturi king size cu dimensiunile de aproximativ 183 × 203 cm sau queen size de aproximativ 152 × 203 cm.

Prețul la acest hotel, pentru patru nopți de cazare, pornește de la 7.080 de lei pentru doi adulți și doi copii, potrivit cancan.ro.

Cazările de sărbători sunt scumpe și pe Valea Prahovei

De Crăciun și de Revelion, românii vor plăti mult și pentru cazările de pe Valea Prahovei.

În stațiunile de pe Valea Prahovei, prețurile pornesc chiar și de la 3.000 de lei pentru o singură persoană. Acesta este prețul pentru trei zile de cazare.

De exemplu, la un hotel de patru stele din Azuga, prețurile pornesc de la 3.400 de lei de persoană. Hotelul respectiv dispune de piscină, centru SPA și salină.

Prețurile sunt mari și pentru cei care vor să închirieze o cabană în Bucegi. Pentru patru nopți de cazare, un grup de 12 persoane trebuie să plătească 7.000 de euro.

ADVERTISEMENT