Life

Ce s-a întâmplat cu Alessandra Stoicescu. De ce lipsește de la Observatorul Antenei 1

De ce lipsește Alessandra Stoicescu de la Observator. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea de știri și cine a înlocuit-o acum.
25.04.2023 | 15:57
Ce sa intamplat cu Alessandra Stoicescu De ce lipseste de la Observatorul Antenei 1
Cine a înlocuit-o pe Alessandra Stoicescu la Observatorul orei 19:00. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Alessandra Stoicescu lipsește de pe micile ecrane. Telespectatorii au văzut-o luni seară, la Observatorul orei 19:00, pe o altă colegă a jurnalistei, Olivia Păunescu. Ce s-a întâmplat, însă, cu Alessandra Stoicescu, se întreabă mulți fani de ai săi.

De ce lipsește Alessandra Stoicescu de la Observator

Îndrăgita prezentatoare de știri se află în concediu. Pentru a se bucura din plin de zilele libere, ea a plecat cu familia, soțul și fetița lor, într-o destinație foarte îndepărtată de România, o țară exotică, adesea frecventată de către mulți turiști, mai ales de către români.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare, faimoasa jurnalistă a postat imagini din Maldive, mai exact, din camera de hotel unde s-au cazat și de unde se pot vedea plaja și oceanul. Nu este pentru prima oară când Alessandra merge în Maldive cu familia. Ultima oară au vizitat locul în ianuarie.

Alessandra Stoicescu in concediu
Alessandra Stoicescu, cazare cu vedere la Oceanul Indian în Maldive. Sursa foto: captură Instastory

 

”De când o avem pe Sara, mergem împreună peste tot, așa ne place și sunt foarte fericită văzând diferențele mari de la o vacanță la alta, cum înțelege mai bine lucrurile, cum se dezvoltă. Faptul că vede oameni atât de diferiți și locuri extraordinare o ajută enorm.

ADVERTISEMENT

Călătoria este una dintre cele mai bune forme de educație și mi-aș dori foarte mult să facem asta mai des, dacă am putea. Am ales de mai multe ori Maldive pentru că ne place enorm și de fiecare dată descoperim lucruri noi, peisaje de vis și activități pentru toată familia”, povestea în ianuarie jurnalista.

Alessandra Stoicescu mai relata la începutul anului și că se bucură să-și vadă fiica jucându-se pe plajă și admirând tot ceea ce oferă natura. Prezentatoarea de știri s-a declarat la rândul ei fascinată de tot ce găsește în Maldive și apreciază enorm că se depun eforturi pentru protejarea locului.

ADVERTISEMENT

Alessandra Stoicescu a devenit mamă la 43 de ani

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România. Din 2013, este căsătorită cu Sergiu Constantinescu, iar în urmă cu 3 ani au devenit părinți. Viața li s-a schimbat radical de când pe lume a venit fiica lor, Sara.

Prezentatoarea de știri a ajuns, așadar, mamă la 43 de ani, o vârstă când se nasc mai greu copii și nu sunt excluse complicațiile. Din acel moment, ea susține că tot universul său se învârte în jurul copilului, acordându-i o atenție maximă. Totodată, a fost conștientă de problemele care se puteau ivi pe parcursul sarcinii.

ADVERTISEMENT

”Eşti mult mai conştient la o anumită vârstă de ceea ce se poate întâmpla rău, pentru că ai trecut prin mai multe, ai văzut mai multe. Cred că de aici porneşte. La 20 de ani, te gândeşti că cel mic creşte oricum. ”, mai povestea jurnalista.

ADVERTISEMENT