Life

Cum reușește Alessandra Stoicescu să arate ca un model la 46 de ani. Secretele prezentatoarei TV

Alessandra Stoicescu este într-o formă fizică de invidiat la 46 de ani, iar acum spune care sunt trucurile la care apelează cu mare încredere de multă vreme.
11.08.2022 | 00:20
Cum reuseste Alessandra Stoicescu sa arate ca un model la 46 de ani Secretele prezentatoarei TV
Ce secrete are Alessandra Stoicescu pentru siluetă: ”Mă ajută foarte mult genele”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum reușește prezentatoarea TV să arate ca un model și care sunt secretele pe care se bazează. Știrista de la Observator este foarte atentă la alimentație și încearcă să facă totul cât se poate de echilibrat legat de pofte.

Ce secrete are Alessandra Stoicescu pentru siluetă: ”Mă ajută foarte mult genele”

Alessandra Stoicescu are o siluetă trasă prin inel la 46 de ani, chiar și după ce a devenit mamă în urmă cu 3 ani. Celebra prezentatoare consideră că genele o ajută foarte mult, dar asta nu înseamnă că nu ține cont de excesele alimentare.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu renunță la micile plăceri, printre care se numără înghețata. Nu este genul de persoană care să fie adepta dietelor pentru că nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus și mănâncă numai sănătos, produse naturale și bio.

„Secretul siluetei consider că este echilibrul, așa cum ar fi bine să îl păstrăm în toate, în viață. Astfel, îmi fac poftele, dar în cantități mici. Spre exemplu, vara asta am mâncat înghețată mai multă decât în alți ani.

ADVERTISEMENT

Am avut grijă să nu am și alte dulciuri pe masă… Mă ajută foarte mult genele bune, dar îmi feresc existența de excese alimentare și de stres, pe cât posibil”, a declarat celebra prezentatoare pentru revista unica.ro.

„Sportul” practicat de Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu recunoaște că nu mai are timp să meargă la sala de fitness, dar face mișcare din plin datorită fiicei sale, Sara. Știrista de la Antena 1 dedică foarte mult timp creșterii și educării micuței de 3 ani.

ADVERTISEMENT

În plus, prezentatoarea le dă dreptate tuturor mămicilor care i-au spus de-a lungul timpului că un copil este foarte activ și are nevoie de multă atenție.

„Cel mai eficient sport este jocul cu Sara, cu care alerg, fac ridicări și coborâri, genuflexiuni cu ea în brațe… este cel mai bun și mai plăcut antrenament, știu că îmi vor da dreptate toate mamele”, a completat Alessandra Stoicescu.

ADVERTISEMENT