Life

Ce s-a întâmplat cu Alex Delea la mai bine de un an de când a câștigat Survivor: ”Profitul cum o fi, să fie!”

Ce mai face Alex Delea la peste un an de când a pus mâna pe marele premiu de la Survivor România. Ce a făcut cu câștigul.
18.09.2023 | 07:09
Ce sa intamplat cu Alex Delea la mai bine de un an de cand a castigat Survivor Profitul cum o fi sa fie
Ce mai face Alex Delea la peste un an de când a pus mâna pe marele premiu de la Survivor România. Ce a făcut cu câștigul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu Alex Delea la mai bine de un an de când a câștigat Survivor. Fostul concurent din Republica Dominicană a vorbit despre profitul pe care vrea să-l facă dintr-o afacere nouă. Unde va fi deschisă aceasta.

Ce mai face Alex Delea la peste un an de când a pus mâna pe marele premiu de la Survivor România. Ce a făcut cu câștigul

Alex Delea a dezvăluit ce mai face la peste un an de când a pus mâna pe marele premiu de la Survivor România. Fostul Războinic din competiția sportivă difuzată în 2022 este pregătit să investească banii câștigați.

ADVERTISEMENT

Fostul participant de la Pro TV nu s-a grăbit să-i investească și o vreme i-a păstrat la bancă. Acum este dispus să deschisă un business în Spania, acolo unde a locuit o perioadă lungă înainte de a reveni definitiv în țara natală.

Mai exact, vrea să pună bazele unei mini-afaceri împreună cu mama sa. Acest business va fi în Costa Brava-Rosas, oraș în care locuiește în momentul de față femeia care i-a dat viață și care pune jumătate din bani.

ADVERTISEMENT

„O să urmeze ceva, dar va fi în Spania. Aveam un bar familial acolo în Spania, cu mama mea, pe care l-a lăsat. Și acum ne gândim să facem o altă mini-afacere acolo. Intrăm 50%-50%. Profitul cum o fi, să fie!”, a spus Alex Delea de la Survivor România pentru cancan.ro.

Alex Delea, mutat definitiv în România

Alexa Delea a avut câteva zile dificile și a încercat să se acomodeze după toate lucrurile care s-au întâmplat în viața sa în ultima perioadă. Câștigătorul de la Survivor România 2022 a ales în cele din urmă să nu mai plece în Spania.

ADVERTISEMENT

În prezent, nu știe dacă a luat cea mai bună decizie având în vedere că toată familia sa este peste hotare, dar este conștient că va călători mult pentru a-i vedea pe cei dragi. Tânărul de profesie barman e foarte apropiat de mama sa.

Mai mult, fostul concurent din Republica Dominicană vrea să-și caute un loc de muncă. Alex Delea nu lucrează, dar asta nu înseamnă că are prea mult timp liber. Merge la sală foarte des și este activ în social media.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dorit atât de mult să stau aici, în România încât nu vreau să plec. Dar mereu o să fiu și acolo și o să începem să dăm drumul la treabă, dar cred că de anul viitor, oricum mai e puțin din anul ăsta”, a mai spus fostul Războinic, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink