Life

Ce s-a întâmplat cu Rareș Prisacariu după ce a câștigat Românii au talent 2023. Era de așteptat să fie așa

Ce a pățit Rareș Prisacariu după finala Românii au talent 2023. Cum a fost primit de colegii de școală de fiecare dată.
17.05.2023 | 23:21
Ce sa intamplat cu Rares Prisacariu dupa ce a castigat Romanii au talent 2023 Era de asteptat sa fie asa
Ce a pățit Rareș Prisacariu după finala Românii au talent 2023. Cum a fost primit de colegii de școală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu băiatul de 7 ani după ce a câștigat sezonul 13 al show-ului de talent de la Pro TV. Era de așteptat să fie așa. Copilul a fost primit cu brațele deschise de cei dragi după ce a încasat 120.000 de euro.

Ce a pățit Rareș Prisacariu după finala Românii au talent 2023. Cum a fost primit de colegii de școală

Rareș Prisacariu a povestit ce a pățit după finala Românii au talent 2023, care a avut loc în cursul serii de vineri, 12 mai. Copilul a dezvăluit că este foarte apreciat de colegii de la școala în care învață, micuții luându-l în brațe.

ADVERTISEMENT

Elevii de la Școala Gimnazială nr. 7 din Botoșani se mândresc cu concurentul de la Pro TV care a reușit să adune cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Micuțul s-a înscris în emisiune fiind îndrumat de învățătoare.

„De fiecare dată când am venit la școală, după ce am fost pe scena Românii au talent, m-au îmbrățișat și m-au felicitat și mi-au dat surprize”, a declarat Rareș Prisacariu, notează protv.ro.

ADVERTISEMENT

„Cred că am lăsat o impresie destul de bună”, a mai punctat câștigătorul de la Românii au talent 2023. Băiatul de numai 7 ani a ținut să menționeze că nu i s-a întâmplat niciodată să uite versurile poeziilor sale.

Rareș Prisacariu, recunoscător învățătoarei sale

Rareș Prisacariu a lăsat un mesaj pe social media în care spune că este recunoscător învățătoarei sale, dar și profesoarei de la Școala de Arte din orașul natal, Botoșani. Postarea vine după ce familia sa a primit numeroase critici.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea câștigătorul de la Românii au talent 2023 este fericit și se simte binecuvântat pentru că le are alături pe cele două cadre didactice. În plus, băiatul le mulțumește că fac parte din viața și educația sa.

„Sunt oameni în viața mea fără de care nu aș fi putut să evoluez. Astăzi și în fiecare zi, aș vrea să le mulțumesc îndrumătorilor mei, doamna mea profesoară Silvia Răileanu, de la Școala de Arte George Enescu Botoșani, și doamna Daniela Orășanu, învățătoarea mea.

ADVERTISEMENT

Am tot respectul și admirația. Lor le datorez participarea mea la Românii au talent pentru că au crezut în mine, m-au susținut, m-au încurajat și mi-au dat aripi”, a scris Rareș Prisacariu pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT