Life

Ce s-a întâmplat la concertul pe care Johnny Depp l-a susținut în România. Gestul cu care românii l-au lăsat fără cuvinte

Ce au făcut fanii la concertul susținut de Johnny Depp în România, alături de trupa din care face parte. Actorul a rămas fără cuvinte.
09.06.2023 | 09:59
Ce sa intamplat la concertul pe care Johnny Depp la sustinut in Romania Gestul cu care romanii lau lasat fara cuvinte
Ce s-a întâmplat la concertul pe care Johnny Depp l-a susținut în România. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Johnny Depp a susținut seara trecută concertul său în România cu trupa The Hollywood Vampires, din care face parte, iar românii l-au impresionat foarte tare pe artist. Actorul își sărbătorește astăzi, 9 iunie, ziua de naștere.

Ce s-a întâmplat la concertul susținut de Johnny Depp în România. Actorul, impresionat de români

Joi, 8 iunie, trupa The Hollywood Vampires a susținut un concert la Romexpo, iar la show au fost prezenți foarte mulți fani. În afară de Johnny Depp, din grup mai fac parte și Alice Cooper și Joe Perry (Aerosmith).

ADVERTISEMENT

Românii nu au uitat că astăzi este ziua de naștere a actorului, care împlinește vârsta de 60 de ani. Astfel, în timpul show-ului de aseară, admiratorii îndrăgitului actor din “Pirații din Caraibe” au ridicat un balon pe care era scris mesajul “La mulți ani, Johnny”.

Însă fanii nu s-au rezumat doar la acest gest. Multe persoane i-au cântat “La mulți ani” lui Johnny Depp, care a fost lăsat fără cuvinte. Actorul a fost foarte emoționat să vadă cât de mult îl apreciază fanii de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Impresionat de surpriza pe care i-au făcut-o spectatorii, Johnny Depp și-a exprimat recunoștința și le-a transmis un mesaj de pe scenă. “WOW, mulțumesc!”, a spus actorul și cântărețul la show-ul de seara trecută, notează wowbiz.ro.

Johnny Depp, dezvăluiri despre cum și-a descoperit pasiunea pentru muzică

În afară de faptul că este unul dintre cei mai îndrăgiți actori, Johnny Depp este foarte pasionat de muzică. Vedeta avea doar 11-12 ani atunci când și-a descoperit că vrea să meargă în această direcție.

ADVERTISEMENT

“Eram la semafor cu părinţii mei, eram pe scaunul din spate şi aveam 12 ani sau 11 şi o formaţie cânta într-o parcare a unui magazin şi erau gălăşioşi.

Cred că atunci cântau ‘Dream On’. Când i-am văzut pe băieţi pe scenă am zis: Trebuie să iau o chitară!”, a declarat actorul în cadrul unui interviu recent, potrivit Observator News.

ADVERTISEMENT

Concertul trupei The Hollywood Vampires de aseară a fost primul din turneul european, care va dura două luni. Nu a fost primul concert susținut de trupă în România. Formația a concertat la noi în țară și în 2016, tot la Romexpo.

Formația va mai ajunge și în alte țări, cum ar fi Bulgaria, Turcia, Germania, Marea Britane, Elveția, Austria, Luxemburg și Slovacia. Turneul era programat pentru 2021, dar nu a mai avut loc din cauza pandemiei de COVID-19.

ADVERTISEMENT