News

Ce s-a întâmplat la înmormântarea fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova. Momente dramatice cu cortegiul funerar

Sute de oameni îi aduc un ultim omagiu Melisei în timp ce este condusă pe ultimul drum la Craiova. Familia adolescentei este devastată de durere.
01.07.2023 | 14:31
Ce sa intamplat la inmormantarea fetei ucise in Gradina Botanica din Craiova Momente dramatice cu cortegiul funerar
Momente dramatice în Craiova. Foto: Captura Antena3.
ADVERTISEMENT

Cu inimi îndurerate și priviri pline de tristețe, sute de oameni s-au adunat astăzi în Craiova pentru a-și lua rămas bun de la Meliss, o fată de doar 14 ani care a fost tragic ucisă în Grădina Botanică. Cortegiul funerar a plecat de la Biserica Sfântul Spiridon din Craiova și s-a îndreptat către Cimitirul Sineasca, unde tânăra va fi înmormântată.

Melis, fata ucisă în Craiova, petrecută pe ultimul drum

Momentul emoționant a fost marcat de o oprire la casa lui Meliss, pentru a-i aduce un ultim omagiu locului unde a crescut. Mulți dintre cei prezenți erau rude, prieteni și colegi ai adolescentei, dar și oameni care nu au avut ocazia să o cunoască niciodată, dar au venit să ofere sprijin familiei îndurerate.

ADVERTISEMENT

Colegii de clasă ai Melissei au dezvăluit informații cutremurătoare despre amenințările pe care adolescenta le-a primit în ultimele luni. Chiar dacă atacatorul, un băiat de 17 ani, a susținut că nu o cunoaște pe Meliss, colegii au confirmat că cei doi se întâlniseră și că fata fusese amenințată cu moartea, atât pe ea, cât și pe prietenul ei, Emi.

Tatăl Melissei, Flavius Lungu, a reacționat într-un mod tulburător la tragicul eveniment, postând o fotografie pe rețelele de socializare în care se afla o coroană de flori trimisă de Universitatea Craiova. Însoțind imaginea, un mesaj dureros: “Melis, mereu în inimile noastre”.

ADVERTISEMENT

Mesajul mamei este plin de durere și disperare

Bărbatul a mărturisit că, sperând într-un miracol, s-a dus personal la locul crimei, în ziua atacului, în speranța că fiica sa nu este victima. Din păcate, realitatea crudă s-a dovedit a fi cumplită, iar Melis a căzut victimă atacului înfiorător, fiind înjunghiată cu un cuțit de vânătoare. Mama adolescentei, Ana Maria Lungu, și-a exprimat durerea printr-un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare, descriind-o pe fiica ei drept “un dar neprețuit”.

„Melis a fost un dar neprețuit, o prezență specială în viețile noastre. Ne-a luminat calea cu dragostea, bunătatea și zâmbetul sau pur. În ciuda durerii adânci pe care o simțim acum, păstrăm vie amintirea bucuriei pe care a adus-o în lumea noastră.

ADVERTISEMENT

Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire și recunoștință. Să o înconjurăm cu energia pozitivă în timp ce îi urăm drum lin și pace veșnică”, a scris femeia, printre lacrimi, pe rețelele sociale.

Cine este ucigașul din Craiova

O tragedie cutremurătoare s-a petrecut marți în Grădina Botanică din Craiova, unde o fată de doar 14 ani, numită Meliss, a fost înjunghiată mortal de către un adolescent în vârstă de 17 ani. Din nefericire, rănile grave suferite de minora au dus la pierderea vieții sale.

ADVERTISEMENT

Cazul prezintă o complexitate extraordinară pentru anchetatori, deoarece încă nu se cunoaște cu exactitate ce a determinat agresorul să comită un astfel de act. Menționăm că acesta l-a atacat nu doar pe Meliss, ci și pe prietenul ei, un tânăr de 19 ani.

Prietenii Melissei au furnizat informații cu privire la identitatea agresorului. Prezenți în locul tragediei pentru a vedea ce s-a întâmplat, ei au dezvăluit că ucigașul este, de fapt, un fost iubit al minorei.

“Din câte știu, agresorul este fostul prieten al Melissei. Era gelos și nu accepta faptul că a pierdut-o, probabil. Este înfiorător ceea ce s-a întâmplat. Nu ne vine să credem”, au declarat mai mulți tineri.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
De ce a fost Dacia aproape imposibil de cucerit. Secretele războinicilor neînfricați care...
De ce a fost Dacia aproape imposibil de cucerit. Secretele războinicilor neînfricați care o apărau de romani
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută...
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, apariţie incendiară fără iubit!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Aerul condiționat și cea mai enervantă problemă. Poate fi rezolvată foarte simplu
Aerul condiționat și cea mai enervantă problemă. Poate fi rezolvată foarte simplu
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai puțin obișnuit...
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai puțin obișnuit pe care îl purta