Life

Ce să ai neapărat la tine în avion. Un pilot a dezvăluit greșeala pe care mulți pasageri o fac

Tu știi ce trebuie să ai neapărat la tine în avion? Un pilot a dezvăluit o greșeală pe care mulți pasageri ajung să o facă.
15.01.2024 | 23:21
Ce sa ai neaparat la tine in avion Un pilot a dezvaluit greseala pe care multi pasageri o fac
Ce să ai neapărat la tine în avion. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Ce să ai neapărat la tine în avion? Știm prea bine care sunt obiectele interzise la îmbarcare. Nimeni nu ne va spune însă niciodată ce este bine să luăm cu noi în timpul unui zbor.

Ce să ai neapărat la tine în avion

Un pilot vine cu un sfat util pentru pasageri. Acesta a dezvăluit ce trebuie să ai neapărat la tine în avion, dar și de ce. Te poți confrunta cu o stare neplăcută în timpul zborului în caz contrar.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre apă. Trebuie neapărat să ai la tine în avion o sticlă. În caz contrar, te poți deshidrata și poți să te simți rău. O poți achiziționa înainte de îmbarcare și de asemenea, îți este permisul accesul cu ea în avion. Care este însă motivul?

În primul rând există posibilitatea ca la un zbor scurt, însoțitorii să nu ofere apă. Și dacă oferă însă câte un pahar fiecărui pasager, alegerea s-ar putea să nu fie una chiar atât de bună. Asta în condițiile în care apa este depozitată în anumite condiții. 

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna mă opresc la piață sau oriunde se vinde apă îmbuteliată și îmi iau propria apă la bord. Pe zborurile comerciale, am constatat că există momente în care însoțitorii de bord nu pot servi băuturi răcoritoare fie din cauza unui zbor foarte scurt, fie din cauza turbulențelor raportate.

Ceea ce ar face ca însoțitorii de bord să nu fie în siguranță dacă ar avea cărucioarele pe culoar.”, a fost dezvăluirea făcută de Dl Carter, pilot, pentru HuffPost.

ADVERTISEMENT

Adevărul despre ceaiul și cafeaua din avion

Acesta este și motivul pentru care trebuie să ai neapărat la tine în avion o sticlă de apă. Amintim că anterior, o însoțitoare de zbor a vorbit și despre mâncărurile, dar și băuturile din avion. 

Cierra Mistt, membru al echipajului de cabină, a spus că însoțitorii de zbor evită să bea ceai sau cafea în avion. Apa folosită pentru ele provine dintr-un loc care de altfel nu este curățat niciodată. Iar asta ar trebui să ia în calcul și pasagerii.

ADVERTISEMENT

„Cu excepția cazului în care nu suntem super disperați, nu vom bea cafeaua sau ceaiul care este furnizat în avion. Apa pe care o folosim pentru cafea și ceai provine din același loc și ghiciți ce? Nu este niciodată curățată, spunea aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: