Life

De ce nu e bine să bei cafea în avion. Lucruri pe care însoțitorul de zbor nu ți le va spune niciodată

Tu știi de ce nu e bine să bei cafea în avion? Nimeni nu îți va spune niciodată anumite detalii cât se poate de esențiale.
22.06.2023 | 11:26
De ce nu e bine sa bei cafea in avion Lucruri pe care insotitorul de zbor nu ti le va spune niciodata
De ce nu e bine să bei cafea în avion. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

De ce nu e bine să bei cafea în avion? În timpul unui zbor, poți consulta un meniu și poți comanda ceea ce îți dorești. Iată însă că sunt câteva lucruri interesante pe care un însoțitor de zbor nu și le va spune niciodată.

De ce nu e bine să bei cafea în avion

O însoțitoare de bord de la o companie aeriană americană a răspuns la întrebările călătorilor legate de un zbor perfect cu avionul. Se pare că există lucruri neplăcute într-o călătorie, dar și altele ceva mai interesante. 

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, un lucru enervant pentru însoțitorii de zbor care devine și dezgustător este mersul al toaletă. Mai exact, multe persoane aleg să meargă la baie în picioarele goale, ori în șosete. Asta în ciuda faptului că podelele sunt în realitate destul de murdare.

Un alt lucru interesant este cel legat de consumul de băuturi. De ce nu bine să bei cafea în avion? În meniu vei vedea că poți comanda fie un ceai, fie o cafea, un cappuccino, apă plată, sau suc.

ADVERTISEMENT

Însoțitoarea de zbor spune însă că nu recomandă nimănui să bea cafea în avion. Același lucru este valabil și în cazul ceaiului. Care este motivul? Apa utilizată pentru a prepara cafeaua, dar și ceaiul, provine din rezervoarele de apă potabile.

”Cafeaua și ceaiul provin din rezervoarele de apă potabilă care sunt umplute în multe aeroporturi de mai multe persoane diferite, iar curățarea lor este dificilă”, a spus însoțitoarea de zbor, potrivit Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Ce nu este bine să comanzi în avion

Acestea le-a recomandat pasagerilor să opteze pentru băuturi îmbuteliate. În acest mod, se evită orice tip de neplăcere, iar produsul achiziționat este cu adevărat unul singur. Ce alte lucruri interesante mai trebuie să știm atunci când mergem cu avionul?

Dacă tot am aflat de ce nu e bine să bem cafea în avion, este bine de știut și ce altceva să nu consumăm. Însoțitoarea de zbor nu recomandă nimănui să consume pește, chiar dacă acesta este în meniu. Cea mai bună alegere ar fi piului, fără a adăuga însă prea multe explicații.

ADVERTISEMENT

Un alt sfat este cel legat de bacșișul din avion. Deși pentru un însoțitor de zbor este de apreciat, acest lucru nu prea se întâmplă. De asemenea, în anumite cazuri, banii ajung să fie refuzați de o singură persoană.

”Ar trebui să refuzăm politicos bacșișul o dată înainte de a accepta. Nu este ceva obișnuit, dar este apreciat! Țineți cont că suntem mai mulți în avion, așa că aș face-o doar dacă ați primit servicii excepționale de la unul dintre noi în mod special”, a mai adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: