Life

Ce să faci dimineața înainte să te dai jos din pat. Obiceiul care îți poate schimba viața

Ce să faci dimineața înainte să te dai jos din pat? Acest obicei care poate părea banal îți poate schimba viața total.
23.04.2024 | 12:05
Ce sa faci dimineata inainte sa te dai jos din pat Obiceiul care iti poate schimba viata
Ce să faci dimineața înainte să te dai jos din pat. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Ce să faci dimineața înainte să te dai jos din pat? Anumite obiceiuri banale pot face diferența. Te ajută să te simți mai bine întreaga zi și de asemenea îți dau energia de care ai nevoie.

Ce să faci dimineața înainte să te dai jos din pat

O zi bună începe de dimineață. Iar dacă vrei ca organismul tău să funcționeze, este bine să îi dai ceea ce are nevoie. Dacă până acum te trezeai dimineața, te dădeai jos din pat, te spălai pe față și îți făceai o cafea, mai bine schimbi din obiceiuri.

ADVERTISEMENT

Un endocrinolog a spus ce să faci dimineața înainte să te dai jos din pat. Acest obicei te ajută să te simți mult mai bine. Ce ai de făcut? Să bei neapărat un pahar de apă pe stomacul gol.

Dr. Zuhra Pavlova spune că un consum de apă pe stomacul gol te menține sănătos. Ce se întâmplă, de fapt? Practic apa îți pornește organismul și totodată îl și purifică încă din primele ore.

ADVERTISEMENT

Efectul pe care îl are un banal pahar cu apă

Iar o altă recomandare este ca paharul de apă să fie pregătit seara. E recomandat să torni apă fierbinte, care până a doua zi o să se răcească. Acesta trebuie lăsat pe noptieră, iar în acest mod, dimineața, înainte să te dai jos din pat, îl vei vedea și îl poți bea ușor.

Ce efect are? În primul rând reduce riscul de coagulare a sângelui în vase. Ulterior, după ce te ridici din pat, sistemul cardiovascular începe să lucreze. Iar mai departe, o să te simți mult mai bine.

ADVERTISEMENT

„Este mai bine să se pregătească seara: lăsați doar puțină apă pe noptieră și beți-o imediat după ce vă treziți. Acest obicei simplu ajută la reducerea riscului de coagulare a sângelui în vase. De îndată ce o persoană se ridică din pat, întregul sistem cardiovascular începe să lucreze.

Dimineața, sângele este mai gros. În consecință, există o șansă mai mare ca celulele sale să înceapă să se lipească între ele. Acest lucru se datorează unei lipse de lichid și, în consecință, probabilității unui accident vascular cerebral.

ADVERTISEMENT

„Este mai bine să vă puneți un termos de 500 ml pe noptieră. Este necesar să turnați apă fierbinte în el înainte de a merge la culcare, care până dimineața se va răci până la aproximativ 40-45 ° C. Aceasta este cea mai optimă temperatură”, spune Dr. Pavlova.

Apa purifică organismul, stimulează digestia și de asemenea, menține hidratarea organismului. Totodată, un consum regulat de apă îmbunătățește metabolismul și ajută în procesul de ardere al grăsimilor.

ADVERTISEMENT