Life

Cum să aduci norocul în casă. Ai nevoie de un pahar cu apă și alte două ingrediente simple

Cum să aduci norocul în casă. Ca să faci acest truc util pentru casa ta ai nevoie un pahar cu apă și alte două ingrediente simple.
13.09.2023 | 22:46
Cum sa aduci norocul in casa Ai nevoie de un pahar cu apa si alte doua ingrediente simple
Cum să aduci norocul în casă. Ai nevoie de un pahar cu apă. foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Cum să aduci norocul în casă. Ai nevoie mai întâi de un pahar de apă și apoi de alte două ingrediente simple, pe care le ai deja în bucătărie.

Cum să aduci norocul în casă. Ai nevoie de un pahar cu apă

Dacă te simți constant neliniștit, iritat sau inconfortabil în casa ta, acesta poate fi un semn că există energii negative. Dacă vrei să scapi de ele, poți folosi acest truc.

ADVERTISEMENT

Ai nevoie de un pahar apă, sare și oțet, amestecate bine. Unii cred că combinația de apă, sare și oțet poate ajuta la purificarea energetică a locuinței, îndepărtând sau neutralizând energiile negative.

De asemenea, se spune că energiile negative îți opresc norocul. Așa că dacă scapi de ele din casă, locul unde petreci cel mai mult timp, poți să-ți schimba și viața, în bine!

ADVERTISEMENT

Apa este adesea considerată un simbol al purității și curățeniei. Se crede că apa poate atrage și absorbi energiile negative din mediul înconjurător.

Sarea este asociată cu purificarea și protecția în multe culturi. Ea poate fi folosită pentru a crea o barieră energetică și pentru a neutraliza energiile negative.

ADVERTISEMENT

De ce funcționează acest truc în casa ta

Oțetul este considerat un element cu proprietăți de purificare și curățare. Se crede că poate ajuta la curățarea spațiului de energiile negative sau impuritățile energetice.

De obicei, se umple un pahar cu apă și se adaugă o cantitate mică de sare și oțet. Paharul este plasat într-un loc vizibil în casă și se lasă acolo o perioadă de timp, de obicei până când se crede că a atras sau a neutralizat energiile negative.

ADVERTISEMENT

După aceea, se aruncă apa și se spală paharul. Se spune că dacă în casă sunt într-adevăr energii rele care îți aduc ghinionul, atunci apa din pahar va fi tulbure.

Paharul ar trebui pus iar afară dacă vedem acest lucru și procedeul ar trebui făcut până când vom avea apă limpede.

ADVERTISEMENT
Tags: