Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Taur de pe 30 aprilie 2022. La ce trebuie să fie atenți Capricornii

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi în zodia Taur, fenomen care va avea loc pe 30 aprilie 2022. Capricornii trebuie să fie în gardă, căci se produc o serie de evenimente neplăcute.
27.04.2022 | 11:13
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din zodia Taur de pe 30 aprilie 2022 La ce trebuie sa fie atenti Capricornii
Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Taur pe 30 aprilie 2022. Foto: foreverconscious.com
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Taur, fenomen astrologic important pe 30 aprilie 2022. O serie de zodii s-ar putea să fie în impas dacă nu iau deciziile potrivite.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Taur, pe 30 aprilie 2022

Berbec: Nu lua decizii după ureche. Privește cu maximă atenție la oamenii din jur. Analizează reacțiile lor în general în legătură cu lucrurile pe care le prezinți de obicei. Poți să dezamăgești multă lume dacă nu ții cont de doleanțele altora.

ADVERTISEMENT

Taur: Dacă ai prea multă încredere în tine, s-ar putea să nu mai vezi lucrurile pe care nu le faci corect. Coboară cu picioarele pe pământ!

Gemeni: Ești deschis spre noi prietenii. Ai mare grijă, totuși, cui și ce fel de confesiuni faci despre viața ta intimă.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu te teme să renunți la anumite obiceiuri care nu ți-au priit în ultima vreme. Schimbarea vine din tine. Leilor, nu uitați că fără să faceți anumite compromisuri nu puteți ajunge unde vă doriți.

Fecioară: Pornești pe un nou drum și nu îți este teamă să arăți ce poți. Nu te clinti din lucrurile pe care ai început să le faci cu dragoste.

ADVERTISEMENT

Balanță: Ai parte de bani, însă astrele te avertizează să înveți să îi folosești cu cap. Nu îi arunca pe toate capriciile.

Peștii nu trebuie să răspundă provocărilor

Scorpion: Nu renunța la visele tale, chiar dacă drumul spre înfăptuirea lor este unul destul de greoi. Ai destulă anduranță și ești inteligent să poți trece peste orice obstacol.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Ești într-o perioadă de redefinire a relațiilor personale. Luna Nouă îți spune să renunți la persoanele toxice din viața ta. Capricorn: Nu ridica tonul în discuțiile în contradictoriu cu ceilalți. Este cazul să fii puțin mai modest.

Vărsător: Succesul este de partea ta. Singurul sfat este să nu te culci pe o ureche. Continuă să faci totul așa cum ai început. Nu te opri din muncit.

Pești: Este o perioadă tensionată pentru tine. Nu răspunde provocărilor celor din jur. Poți intra în tot felul de capcane emoționale.

 

ADVERTISEMENT