Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Pești de pe 21 septembrie 2021. Momente benefice pentru Balanțe

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Pești de pe 21 septembrie 2021, fenomen care amplifică anumite evenimente banale.
20.09.2021 | 10:33
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din zodia Pesti de pe 21 septembrie 2021 Momente benefice pentru Balante
ADVERTISEMENT

Luna Plină din zodia Pești de pe 21 septembrie 2021 aduce o serie de momente unice pentru zodii pentru a se redresa pe propriile lor forțe. Vin și multe avertismente la orizont.

Berbec: Trebuie să te repoziționezi din toate punctele de vedere. Conflictele pe care le-ai provocat au un ecou la care nu te așteptai, iar acum ai de înfruntat o serie de probleme.

ADVERTISEMENT

Taur: Nu te lăsa păcălit de ce îți promit cei din jur. Faci ce faci și te lași impresionat, iar asta trebuie să se schimbe.

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Pești de pe 21 septembrie 2021

Gemeni: Birocrația îți dă mari bătăi de cap în perioada următoare. Pune osul la treabă și profită de portița care ți se deschide pentru a rezolva ce e urgent.

ADVERTISEMENT

Rac: Pentru tine, Luna Plină aduce multe schimbări în bine. Tot ce trebuie să faci este să te gândești serios la planurile tale de viitor și să începi să construiești.

Leu: Unele din presimțirile tale se vor adeveri în perioada care urmează. Contează pe intuiția ta mai mult ca oricând.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Te așteaptă câteva momente cu o încărcătură emoțională. Dai dovadă de tărie în cele mai complicate situații.

Balanță: Petreci momente frumoase alături de cei dragi. Lasă necazurile la o parte și profită de momentele acestea.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii, clipe frumoase alături de persoana iubită

Scorpion: Ești destul de precaut în legătură cu relațiile cu cei din jur. E foarte bine că pui totul sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Bucură-te de clipele petrecute cu persoana iubită. Este momentul să te lași purtat de romantism.

Capricorn: Luna Plină te prinde într-o situați delicată care te aduce cu picioarele pe pământ. Nu uita că nu tot ce zboară se mănâncă.

Vărsător: Rupi legăturile cu trecutul și te gândești foarte serios să te impui. Trăiește prezentul așa cum doar tu știi. Nu te mai lăsa afectat de toate bârfele pe care le auzi, multe venite fix de la oamenii de care vrei să scapi.

Pești: Fenomenul de Lună Plină produs în zodia ta îți aduce mici câștiguri finaniare și asta te face extrem de atent la felul în care gestionezi bunurile pe care le ai. Nu te culca pe o ureche chiar dacă din punct de vedere financiar lucrurile arată extraordinar.