Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Săgetător de pe 26 mai 2021. Este și eclipsă totală!

Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Săgetător de pe 26 mai, zi în care se produce și o eclipsă totală de Lună.
24.05.2021 | 12:25
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din zodia Sagetator de pe 26 mai 2021 Este si eclipsa totala
Lună plină în Săgetător pe 26 mai și eclipsă. Află ce să nu faci. Foto: the-numinous.com
ADVERTISEMENT

Luna Plină din zodia Săgetător de pe 26 mai este dublată ca fenomen astrologic de o eclipsă totală. Evenimentul va avea efecte pe o perioadă destul de îndelungată.

Eclipsa totală și Luna Plină din 26 mai ne va pune în oglindă toate acele frici, greșeli și realități pe care nu le-am observat cu atenție sau de care am fugit cât am putut.

ADVERTISEMENT

Anumite lucruri ne ajung din urmă și trebuie să fim pregătiți din punct de vedere psihologic în primul rând. Iată ce nu trebuie să facă fiecare zodie pentru a depăși cu brio acest duplu fenomen astrologic.

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din Săgetător de pe 26 mai

Berbec: Nu rupe legăturile cu prietenii falși fără a te asigura că au înțeles foarte bine de ce faci asta. Comunică mai mult și fii consecvent cu ideile tale. Nu lăsa ca opiniile altora să umbrească imaginea pe care ai clădit-o cu greu.

ADVERTISEMENT

Taur: Ar fi bine să renunți la anumite tabieturi sau chiar vicii. Luna Plină te va atenționa și îți va trimite un semnal că exagerezi cu anumite activități.

Gemeni: Nu mai pune răul în față dacă vrei să îți fie bine. Tinzi să exagerezi toate evenimentele din viața ta și pierzi ce e mai frumos.

ADVERTISEMENT

Rac: Respectă opiniile celorlalți și evită conflictele în următoarele trei săptămâni. Nu ești suficient de combativ, așa că mai bine taci inteligent.

Leu: Nu uita de unde ai plecat în ascensiunea ta. E timpul să privești spre trecut cu mândrie, nu cu milă sau ranchiună.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Lasă toate grijile deoparte și privește cu încredere către oamenii cărora te-ai încredințat complet. Nu îți fie teamă!

Balanță: Nu pleca la drum cu temele nefăcute. Dacă ești chemat într-un anumit loc, este cazul să te duci pregătit, altfel te faci de râs.

Peștii trebuie să nu mai facă risipă

Scorpion: Nu îi manipula pe cei din jur în legătură cu nevoile tale financiare. Este cazul să fii sincer și să recunoști adevărul.

Săgetător: Acționând cu precizie în situații de criză, chiar dacă nu știi unde te duce viața, este soluția ideală. Nu te panica.

Capricorn: Încearcă să te mai ocupi și de viața ta personală și de familie. Munca nu este totul!

Vărsător: Nu merită să verși lacrimi pentru nimeni. Dacă cineva te supără, menține-ți zâmbetul. Ești mai puternic decât crezi.

Pești: Nu arunca lucrurile de care nu ai nevoie. Oferă-le celor cărora le lipsesc. Trebuie să oprești risipa.

 

ADVERTISEMENT