Life

Care sunt cele 7 plante care aduc noroc în casa ta. Ele atrag prosperitatea în viața ta

Care sunt cele 7 flori care vin cu bunăstare în locuință. Ele aduc belșug în viețile persoanelor care le îngrijesc cu atenție.
08.09.2023 | 19:00
Care sunt cele 7 plante care aduc noroc in casa ta Ele atrag prosperitatea in viata ta
Care sunt cele 7 flori care vin cu bunăstare în locuință. Ele aduc belșug în viețile persoanelor care le îngrijesc cu atenție. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Care sunt cele 7 plante care aduc noroc în casa ta. Ele atrag prosperitatea în viața ta. Folclorul popular ne spune că acestea sunt purtătoare sau aducătoare de noroc, ceea ce înseamnă că nu sunt numai decorative.

Care sunt cele 7 flori care vin cu bunăstare în locuință. Ele aduc belșug în viețile persoanelor care le îngrijesc cu atenție

Știi care sunt cele 7 flori care vin cu bunăstare în locuință? Ei bine, există mai multe plante care aduc belșug în viețile persoanelor care le îngrijesc cu atenție. Una dintre acestea este Crasuula Ovata, cunoscută de oameni drept copacul banilor.

ADVERTISEMENT

Planta suculentă, originară din Africa de Sud, cu flori mici, roz sau albe, vine cu noroc dacă este ținută la interior. Mulți oameni pun la baza rădăcinii o monedă pentru a fi binecuvântați din punct de vedere financiar.

De asemenea, o altă floare considerată aducătoare de noroc este Crinul păcii, cu denumirea științifică Spathiphyllum wallisii. Planta are inclusiv rolul de a purifica aerul din casă, induce o stare de bine și are puterea de a feri persoanele de razele emise de electrocasnice.

ADVERTISEMENT

Bambusul atrage la rândul său belșugul în casă, dar și la locul de muncă. În plus, este asociat cu prosperitatea. Planta decorativă aparține familiei Asparagaceae, numele său științific fiind Dracaena sanderiana.

Chinezii sunt de părere că fiecare om trebuie să aibă în locuință cel puțin 6 fire de bambus. În felul acesta toate energiile pozitive intră în casă. Totodată, norocul este aduc în locuință și de trifoi, fie că are 3 foi, fie că are 4 frunze, în funcție de cultură.

ADVERTISEMENT

Irlandezii sunt de părere că cele trei frunze ale acestei plante micuțe și frumoase reprezintă credința, speranța și iubirea, în timp ce cultura globală crede că trifoiul cu patru foi este cel care aduce noroc în casă.

Ce alte plante aduc noroc și binecuvântare în casă

Maranta Leuconeura sau planta care se roagă este o altă floare care aduce noroc și binecuvântare în casă. În plus, aceasta protejează oamenii de energiile negative și are rolul de a preveni conflictele din sânul familiei.

ADVERTISEMENT

Limba soacrei sau planta de șarpe (Sansevieria) nu trebuie să lipsească din locuință dacă vrei să ai parte de belșug. Floarea absoarbe energiile negative și are rolul de a elimina toxinele din aer, adică îmbunătățește calitatea aerului.

Mai mult decât atât, floarea este o adevărată comoară în casa omului. Specialiștii în domeniul Feng Shui consideră că planta emană o energie puternică prin care întreaga locuință este protejează de energia chi negativă.

De asemenea, norocul și prosperitatea în locuință sunt aduse și de plata numită vârf de suliță sau Syngonium podophyllum. Se spune că cei cinci lobi ai frunzei sale simbolizează în cultura Yin Yang cele cinci elemente: apă, foc, pământ, lemn și metal.

ADVERTISEMENT
Tags: