Life

Top 7 cele mai sigure locuri din casă unde să îți păstrezi banii. Hoții nu s-ar gândi niciodată la ele

Tu știi care sunt cele mai sigure locuri din casă unde să îți păstrezi banii? Hoții nu s-ar gândi niciodată să caute aici, în cazul unui jaf.
07.11.2023 | 10:59
Top 7 cele mai sigure locuri din casa unde sa iti pastrezi banii Hotii nu sar gandi niciodata la ele
Top 7 cele mai sigure locuri din casă unde să îți păstrezi banii. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Există mai multe locuri din casă sigure unde să îți păstrezi banii. În acest mod, indiferent că ești sau nu victima unei spargeri, nu trebuie să te îngrijorezi. Hoții poate că nu se vor gândi niciodată la ele.

Top 7 cele mai sigure locuri din casă unde să îți păstrezi banii

Există mai multe metode prin care putem să ne păstrăm banii. Unele persoane preferă să îi țină pe card, în timp ce alții aleg banii cash, pe care îi au în casă. Totuși, în cazul unei spargeri, s-ar putea să avem probleme mari.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv, e bine să cunoști cele mai sigure locuri din casă unde să îți păstrezi banii. Bazându-te pe ele, vei putea să stai fără griji, indiferent de situație.

Cei de la wayforth.com au realizat top 7 cele mai sigure locuri din casă unde să îți păstrezi banii. Poate te-ai gândit și tu măcar o singură dată să alegi unul dintre ele.  Primul dintre ele este rezervorul de apă de la toaletă.

ADVERTISEMENT

Ai nevoie de un recipient etanș în care poți pune fie bani, fie bijuterii. Puțini se gândesc să caute și aici în timpul unei spargeri, ori în timpul unei petreceri. Un alt loc sigur din casă unde îți poți depozita banii sau valorile îl reprezintă congelatorul.

Sursa citată spune că puțini se gândesc la această soluție. Adevărul este că putem pune lucruri de valoare în pungi de plastic cu fermoar, iar mai apoi să le adăugăm pe fundul tăvilor de gheață.

ADVERTISEMENT

Cutia de cafea, o soluție ingenioasă

Și cămara este un alt loc din casa ta sigur pentru bani. Cine se gândește să caute bani într-o pungă de făină, ori într-o cutie de cafea sau de cereale? Astfel, poți încerca să optezi pentru el. Printre cele mai sigure locuri din casă unde să îți păstrezi banii se numără și rafturile cu cărți.

Poate fi vorba despre o biblie, ori o carte mai mare, unde paginile pot fi tăiate, iar banii introduși acolo. O altă alternativă este să pui banii între pagini. Dacă suma este mai mare însă, va fi nevoie de mai multe cărți. Și valiza veche poate fi un loc unde nimeni nu s-ar gândi vreodată să caute.

ADVERTISEMENT

Iar aici vorbim despre o valiză mai veche, precum cele folosite în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Acestea au o căptușeală, dar și un fund fals. Banii pot fi ascunși aici fără niciun fel de problemă.

O altă metodă ingenioasă o reprezintă podeaua casei. Depinde însă ce fel de materiale ai folosit. Pentru cei care stau la bloc, această alternativă e ceva mai complicată. Poți să îți și bani sub anumite scânduri din pardoseală, iar deasupra să pui un covor.

Ultimul dintre cele mai sigure locuri unde poți să îți ții banii este curtea. Dacă ai o curte generoasă pe care o cunoști ca la carte, să nu-ți fie teamă să îngropi niște bani. Îi poți pune într-un seif, iar mai apoi să îl îngropi în zona dorită.

ADVERTISEMENT