News

Ce salariu are primarul Robert Negoiţă. “Când aţi făcut primul milion de euro?”

Robert Negoiţă a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici salariul pe care îl încasează în calitate de primar al Sectorului 3.
03.01.2024 | 13:27
Ce salariu are primarul Robert Negoita Cand ati facut primul milion de euro
Robert Negoiţă a dezvăluit salariul pe care-l încasează de la Primăria Sectorului 3 Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce salariu are primarul Robert Negoiţă. Dezvăluirea a fost făcută, recent, chiar de edilul Sectorului 3, în cadrul ediției speciale a FANATIK SUPERLIGA, emisiune prezentată de Horia Ivanovici. 

Ce salariu are primarul Robert Negoiţă, dezvăluiri incendiare

Printre subiectele discutate de cei doi s-a numărat și această chestiune. Horia Ivanovici l-a provocat pe primar să dezvăluie dacă este un om bogat. Întrebat ce salariu câștiga la primărie, Robert Negoiță a spus că suma încasată se ridică undeva la 15.000 de lei net.

ADVERTISEMENT

La replica moderatorului cu privire la faptul că circulă zvonuri potrivit cărora Robert Negoiță „a intrat bogat în Primărie”, edilul a răspuns că se consideră bogat prin prisma faptului că are cinci copii și o familie frumoasă.

Horia Ivanovici a privit acest răspuns drept o replică folosită, în general, de oamenii politici. În cele din urmă, Robert Negoiță a spus că unele dintre investițiile sale au fost realizate cu ajutorul creditelor bancare.

ADVERTISEMENT

„Am văzut articole în care spuneau că Negoiță e cel mai bogat politician, cu sute de milioane. (…) În alte articole se zice «uite ce datorii are Negoiță la bănci, zeci de milioane de euro. E nenorocit, e rupt».

Adevărul e pe la jumătate, în sensul în care am luat și credite, că fără credite nu te poți dezvolta. (…) Am luat credite și am realizat investiții cu ele. Investiții bine administrate, bine gândite, care au generat profituri și nu profituri mici, într-o perioadă în care în România era mare nevoie”, a mărturisit Robert Negoiță.

ADVERTISEMENT

Când a făcut Robert Negoiță primul milion de euro

De alfel, primarul Sectorului 3 a precizat că, din perspectiva sa, una dintre principalele probleme ale României o reprezintă lipsa spiritului antreprenorial. Robert Negoiță susține că aceasta este o amprentă a perioadei comuniste.

Primarul Robert Negoiță a spus că primul milion de euro l-a făcut în anul 2003, la vârsta de 31 de ani. „Am avut atunci o perioadă bună și am luat niște decizii foarte bune. Eram niște copii, și eu și fratele meu, dar munceam mult. Munceam foarte serios și eram consecvenți.

ADVERTISEMENT

Adică nu eram azi într-o parte, mâine în partea cealaltă. Eram pe treabă și am luat niște decizii foarte corecte atunci”, a adăugat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik Editie Speciala - Horia Ivanovici si Robert Negoita

 

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
„Condu ca o femeie!” Ce se ascunde în spatele acestui slogan și ce-i...
„Condu ca o femeie!” Ce se ascunde în spatele acestui slogan și ce-i așteaptă pe șoferi
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze