News

Cât costă palmierii de la Târgul de Crăciun de la Hala Laminor. “Am adus Dubai-ul la Bucureşti, pentru cine nu-şi permite”

Robert Negoiţă a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici povestea palmierilor din Târgul de Crăciun de la Hala Laminor. De ce a decis să-i aducă şi cât au costat.
27.12.2023 | 11:47
Cat costa palmierii de la Targul de Craciun de la Hala Laminor Am adus Dubaiul la Bucuresti pentru cine nusi permite
Robert Negoiţă ne invită la un vin fiert sub palmierii de la Târgul de Crăciun Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât costă palmierii de la Târgul de Crăciun de la Hala Laminor, deschis deja de aproape o lună de zile, de Primăria Sectorului 3 din București. Pe lângă ornamentele și bradul de Crăciun, privirile vizitatorilor sunt atrase de palmierii amplasați în interiorul halei.

Cât costă palmierii de la Târgul de Crăciun de la Hala Laminor

Invitat la ediția specială a FANATIK SUPERLIGA, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a spus cum s-a decis să aducă palmierii la Târgul de Crăciun. Edilul a dezvăluit că ideea i-a venit în timp ce căuta o soluție pentru a face clădirea cât mai atractivă.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că imobilul era înscris în registrul monumentelor istorice, au fost discutate detaliile cu autoritățile, iar apoi lucrările au fost avizate. „Am reușit să-i convingem să fie de acord ca partea asta care a fost prăbușită, să o marcăm, să fie mai diferită de tot restul casei”, a spus primarul Robert Negoiță.

De asemenea, Robert Negoiță spune că și-a dorit ca în Hala Laminor să fie cât mai multă vegetație, dar că nu a considerat că ar fi în regulă să pună plante banale. „Am zis să punem niște plante care nu trăiesc afară, pe care nu le vezi aici, în România, dar plante interesante. Știți cum vin oamenii și pun mâna pe frunza de banan, că nu le vine să creadă că e naturală?”, a adăugat primarul.

ADVERTISEMENT

Întrebat de moderatorul emisiunii, Horia Ivanovici, de ce există palmieri la Târgul de Crăciun, edilul a răspuns că nu avea cum să îi scoată doar pentru această ocazie. Robert Negoiță a precizat că nu toți românii își permit să petreacă sărbătorile în Dubai, dar el a reușit să aducă Dubai-ul la București.

Robert Negoiță: „De ce nu aș bea un pahar de vin fiert sub un palmier?”

„Să luăm în calcul că s-ar putea ca unii cetățeni să nu își permită să meargă de Revelion în Dubai. Atunci de ce n-aș face și eu? De ce nu aș bea un pahar de vin fiert sub un palmier?”, a fost replica primarului Negoiță la una dintre întrebările moderatorilor.

ADVERTISEMENT

„Am fost de Revelion în Australia și am văzut Revelion făcut în pantaloni scurți scurți, în șlapi și în tricou. Revelion cu artificii noaptea, o chestiune foarte specială și foarte diferită. Și oamenii știau să se bucure de Revelion în acele condiții, în acele condiții de 30 de grade”, a mai spus primarul Sectorului 3.

Primarul a ținut să precizeze că lui îi plac foarte mult palmierii amplasați în hală, optând întotdeauna pentru diversitate. De altfel, el a adăugat că anul viitor vizitatorii vor fi întâmpinați de un peisaj și mai spectaculos.

ADVERTISEMENT

Totodată, Robert Negoiță a dezvăluit cât bani a dat pe un palmier. „Estimativ, un palmier costă de la 5 euro în sus până la maxim, cât am dat noi pe un palmier, acei palmieri mari, cred că undeva la 600 de euro”, a adăugat edilul.

Fanatik Editie Speciala - Horia Ivanovici si Robert Negoita

 

 

ADVERTISEMENT