Life

Ce salariu de primar are Elena Lasconi: “Stau 14 ore și mă înjură toți”

Elena Lasconi a dezvăluit care este salariul pe care-l primește ca și primar și care sunt beneficiile la care a renunțat după plecarea din televiziune.
13.09.2021 | 20:38
Ce salariu de primar are Elena Lasconi Stau 14 ore si ma injura toti
Ce salariu de primar are Elena Lasconi: "Stau 14 ore și mă înjură toți". Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Pro TV a ajuns la conducerea orașul Câmpulung Muscel, după ce a zis pas unei cariere pe sticlă. Este primul primar femeie din zona respectivă.

Fosta jurnalistă are un salariu mult mai mic de când nu mai este persoană publică și s-a axat pe politică. Venitul său a fost scos la iveală recent, chiar de ea.

ADVERTISEMENT

În felul acesta Elena Lasconi a precizat că este vorba de o sumă pe care înainte o primea pentru numai 40 de minute, când era invitată să prezinte vreun eveniment monden.

Elena Lasconi, salariu. Câți bani primește ca primar

„Am 9.000 de lei salariul de primăriță. E multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în Primărie și mă înjură toți”, a dezvălui Elena Lasconi, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Fosta jurnalistă a făcut și o comparație între venitul pe care-l primește în momentul de față și salariul pe care-l avea când apărea pe sticlă, subliniind faptul că era mult mai mare.

Vedeta a mărturisit că atunci era foarte respectată, lucru pe care și-l dorește și în calitate de primar al orașului Câmpulung Muscel, acolo unde a candidat în urmă cu mai bine de un an din partea USR-PLUS.

ADVERTISEMENT

„Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când eram la PRO TV? Când mă duceam să vorbesc la eveniment? În 40 de minute. Și nu mă înjura nimeni.

Vreau să fac un fel de Vegas din Câmpulung Muscel! Să vină oamenii din toată lumea să se căsătorească la noi, pentru că avem locuri de poveste!”, a completat fosta realizatoare TV.

ADVERTISEMENT

Elena Lasconi, din nou pe sticlă. Va apărea într-o emisiune TV

Tot în emisiunea lui Cătălin Măruță vedeta a vorbit și despre proiectul pe care-l are în televiziune. Elena Lasconi va fi ofițer de stare civilă într-un show matrimonial.

Mai exact, primărița din Câmpulung Muscel va fi cea care va uni destinele celor îndrăgostiți în emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute”, care a avut premiera pe 7 septembrie.

Vedeta a acceptat propunerea cu gândul de a promova localitatea, deși oamenii nu sunt foarte încântați de alegerea făcută de primar.

ADVERTISEMENT