Life

Ce scrie pe certificatul de deces al lui Costin Mărculescu. Ce au luat în calcul anchetatorii de la bun început

12.06.2020 | 09:18
Ce scrie pe certificatul de deces al lui Costin Marculescu Ce au luat in calcul anchetatorii de la bun inceput
ADVERTISEMENT

Medicii legiști care au efectuat necropsia actorului Costin Mărculescu au ajuns la concluzia că acesta a suferit un infarct, însă în certificatul de deces emis de INML mai apar și alte boli. Informația a fost oferită de rudele bărbatului care urmează să fie condus pe ultimul drum sâmbătă, 13 iunie.

Care este cauza morții lui Costin Mărculescu. Ce apare pe certificatul de deces

La scurt timp după ce actorul din „Liceenii” a fost descoperit mort, în cadă, oamenii s-au început să se întrebe care a fost cauza morții acestuia. După ce a fost efectuată necropsia s-a descoperit că actorul Costin Mărculescu a încetat din viață din cauza unei „insuficiențe cardio-respiratorie acută”, adică a suferit un infarct.

ADVERTISEMENT

Potrivit spynews.ro, pe certificatul de deces al lui Costin Mărculescu apar boli precum miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană, afecțiuni care pot duce la un infarct miocardic. Se pare că informația a fost pusă la dispoziția presei de rudele care acum se pregătesc pentru înmormântarea regretatului artist.

A consumat sau nu actorul băuturi alcoolice înainte să moară?

Așadar, rudele lui Costin Mărculescu au declarat la un post de televiziune că actorul a murit din cauza unui infarct. În clipa de față se mai așteaptă rezultatele testelor toxicologice care urmează să determine dacă acesta a consumat alcool, substanțe interzise sau medicamente.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a regretatului actor, Cristina Canela, a mărturisit că acesta obișnuia să consume alcool în combinație cu medicamente, lucru care ar fi putut determina infarctul. Femeia a mai precizat că bărbatul lua anumite pastile prescrise pentru atacurile de panică.

„Nu consuma foarte des alcool, dar consuma. Și lua medicamente pentru atacuri de panică. Probabil o fi consumat un pic de alcool și în combinație cu un medicament sau un atac de panică, i s-a făcut rău și a făcut infarct”, a spus Cristina Canela, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Actorul, condus pe ultimul drum sâmbătă, 13 iunie

După ce medicii de la INML au stabilit cauza morții actorului, trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus la capela de la Biserica „Sfântul Gheorghe Nou” unde în cursul zilei de joi, 11 iunie, rude și prieteni apropiați au venit să-i aducă un ultim omagiu lui Costin Mărculescu.

Regretatul actor care a fost descoperit mort în cadă, în noaptea de miercuri spre joi, urmează să fie condus pe ultimul drum sâmbătă, 13 iunie. Costin Mărculescu va fi înmormântat la cimitirul Reînvierea din Capitală.

ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani. Cunoscutul actor a jucat pe scena teatrului alături de mari actori printre care se numără Florin Piersic,  Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu sau George Ivașcu.

ADVERTISEMENT
Tags: