Life

Ce se întâmplă acum cu Livian și Bianca de la Puterea Dragostei. Câștigătorii au dat vestea cea mare

03.08.2020 | 17:25
Ce se intampla acum cu Livian si Bianca de la Puterea Dragostei Castigatorii au dat vestea cea mare
Ce se întâmplă acum cu Livian și Bianca de la Puterea Dragostei. Câștigătorii au dat vestea cea mare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Livian, câștigătorul sezonul doi al show-ului matrimonial „Puterea Dragostei” a vorbit deschis despre relația pe care o are în momentul de față cu Bianca Comănici. Cei doi au revenit la gânduri mai bune după finala emisiunii de la Kanal D și chiar s-au mutat împreună.

Băiatul lui Nelson Mondialu are numai cuvinte de laudă la adresa brunetei despre care spune că este o persoană cu care se poate sta de vorbă ore în șire. Pe de altă parte, Bianca mărturisește că relația lor a ajuns la un alt nivel de când au părăsit casa „Puterea Dragostei”, cei doi completându-se reciproc.

ADVERTISEMENT

„Bianca este fină, frumoasă, un om cu care ai vrea să stai ore în șir”, a mărturisit Livian despre partenera sa de viață, frumoasa brunetă de la Puterea Dragostei, relatează wowbiz.ro.

Bianca și Livian, veste mare de când au plecat din casa Puterea Dragostei

„De la ieșirea din emisiune, ne înțelegem foarte bine. Livian este un băiat un carismatic, plin de viață, un om care mă completează pe mine.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că l-am cunoscut și dincolo de Istanbul și cred că relația noastră a ajuns acum la alt nivel”, a spus la rândul ei Bianca, potrivit sursei citate.

Fanii emisiunii prezentate până de curând de Andreea Mantea și-au dorit enorm ca Livian și Bianca să se împace, lucru care s-a și întâmplat la puțin timp după terminarea show-ului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent refuză să formeze un cuplu oficial cu frumoasa brunetă, însă gesturile și apropierea dintre ei îi dă de gol, mai ales că au luat decizia de a locui împreună, în apartamentul Biancăi din București. Frumoasa concurentă l-a prezentat deja familiei pe Livian, întâlnirea fiind una emoționantă.

Cei doi și-au împărțit sarcinile în casa pe care o împart de câteva săptămâni, Livian declarând că și-a dorit să o cunoască pe actuala sa iubită și dincolo de casa „Puterea Dragostei”. Concurentul avea unele temeri, dar în cele din urmă le-a învins și acum vede lucrurile complet diferit.

ADVERTISEMENT

În plus, câștigătorul de la Kanal D susține că a descoperit multe dintre laturile bune pe care le are Bianca Comănici și nu se așteaptă ca totul să vină de-a gata în relația lor de dragoste.

 

ADVERTISEMENT
Tags: