Life

Ce se întâmplă an de an în familia Adelei Popescu în perioada Paștelui: „Nu a fost ușor”

Ce se întâmplă an de an în familia Adelei Popescu. Ce are loc, de fapt, în perioada Paștelui și ce fac membrii familiei sale.
19.04.2023 | 20:25
Ce se intampla an de an in familia Adelei Popescu in perioada Pastelui Nu a fost usor
Ce se întâmplă an de an în familia Adelei Popescu. Ce are loc de Paște. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă an de an în familia Adelei Popescu în perioada Paștelui. Vedeta a povestit abia acum ce face alături de Radu Vâlcan.

Ce se întâmplă an de an în familia Adelei Popescu. Ce are loc de Paște

Adela Popescu a povestit ce se întâmplă mereu în familia ei. Vedeta TV a spus ce tradiție există în familia ei an de an, de Paște.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a dezvăluit că tradiția durează deja de câțiva ani. Astfel, alături de întreaga familie, după ce servește masa de Paște la biserică, pornește spre deal.

În timp ce părinții rămân să se odihnească și să pregătească sarmalele, restul familiei merge să joace fotbal. Vedeta de la Pro TV a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor în acest an să joace atât timp fotbal.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, soția lui Radu Vâlcan a spus că a fost nevoie să ia multe pauze pentru a rezista jocului. ”De câțiva ani, de Paște, după masa servită la biserică, pornim toată gașca spre deal.

Părinții rămân să se odihnească și să pregătească sarmalele, noi să dăm jos carnea de la garniță la un fotbal. Vă spun cinstit, nu a fost ușor. S-au luat multe pauze”, a scris Adela Popescu, pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Adela Popescu, lăudată pentru felul cum petrece Paștele

Povestea Adelei Popescu referitoare la tradiția pe care o respectă an de an a stârnit multe invidie printre internauți. Astfel, unii i-au spus că o invidiază pentru faptul că are părinții la țară și poate merge acolo de sărbători alături de copii.

Vedeta a arătat și imagini de la jocul de fotbal cu pricina și a mărturisit că așa arată Paștele la Șușani, localitatea din județul Vâlcea de unde este.

ADVERTISEMENT

„Asta e adevăratul Paște,viața la țară la bunici este cea mai frumoasă din copilăria oricui copil,bravo Adela”, a scris cineva.

„Noua celor din diaspora ne lipseste foarte mult ….. cele mai minunate momente. Paște Fericit si Luminat alături de cei dragi”, a mai notat altcineva.

ADVERTISEMENT