Sport

Ce se întâmplă cu Astra Giurgiu după retrogradarea în Liga 2. Ioan Niculae și-a anunțat toți angajații. Exclusiv

Se desființează Astra Giurgiu după retrogradarea în Liga 2? Ioan Niculae le-a transmis un mesaj ferm angajaților care căutau răspunsuri.
07.06.2021 | 23:19
Ce se intampla cu Astra Giurgiu dupa retrogradarea in Liga 2 Ioan Niculae sia anuntat toti angajatii Exclusiv
Ioan Niculae mai aşteaptă până când va lua o decizie despre viitorul Astrei
ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu a retrogradat în Liga 2, după un play-out de coșmar, iar viitorul fostei campioane este în dubiu. Patronul Ioan Niculae ar putea să își retragă sprijinul.

Jucătorii și restul angajaților au încercat să afle mai multe detalii despre viitorul echipei, dar momentan au fost puși în așteptare.

ADVERTISEMENT

Se desființează Astra Giurgiu după retrogradarea în Liga 2? Ioan Niculae ia o decizie când va fi eliberat din penitenciar

Conform informațiilor FANATIK, Ioan Niculae le-a transmis celor din conducere să nu rezilieze contractele jucătorilor și să nu îi lase să plece.

Niculae le-a transmis că decizia se va lua doar după ce el va fi eliberat din penitenciar. Lucru care ar urma să se întâmple în următoarele săptămâni.

ADVERTISEMENT

Indicațiile venite de la patron au fost respectate de oamenii din conducere. Singurul jucător care a plecat este David Lazar, care oricum era acontat de Universitatea Craiova încă din iarnă. Mutarea a fost anunţată de FANATIK încă din luna ianuarie. Portarul echipei naţionale a vorbit despre transfer într-un interviu exclusiv pentru FANATIK.

Doar David Lazar a fost vândut, pentru care exista un acord cu Universitatea Craiova încă din iarnă. Hugo Sousa a plecat liber

A mai plecat și portughezul Hugo Sousa, dar acesta era la final de contract și a putut fi transferat de Sepsi din postura de jucător liber. Mutarea se va oficializa de la 1 iulie.

ADVERTISEMENT

Deși a retrogradat în Liga 2, Astra are în lot câțiva jucători care sunt foarte atractivi pe piața transferurilor. Cel mai important nume din acest punct de vedere este Valentin Gheorghe, 24 de ani.

Valentin Gheorghe este cotat la 900.000 de euro, conform Transfermarkt.de, și mai multe echipe din Liga 1 au făcut oferte pentru a-l achiziționa. Tot Sepsi ar fi în pole position.

ADVERTISEMENT

Mai mulţi jucători interesanţi la nivelul Ligii 1 sunt încă în lotul Astrei. În frunte cu Valerică Găman şi Mihai Răduţ

În afara lui Gheorghe, Astra mai are câțiva jucători care pot aduce bani în conturile clubului. Cum ar fi Valerică Găman şi Mihai Răduţ, jucători cu selecţii pentru echipa naţională.

Ioan Niculae doreşte să discute întâi cu familia dacă ar fi oportun să mai rămână în fotbal. Dacă va decide să continue, ar putea să continue în Liga 2 cu Astra, sau să fuzioneze cu Academica Clinceni pentru a rămâne în primul eşalon.

Ioan Niculae le-a transmis angajaţilor că aşteaptă să fie eliberat până la sfârşitul acestei luni şi va lua imediat apoi o decizie. Sezonul din Liga 2 este programat să ia startul pe 31 iulie.

ADVERTISEMENT