Life

Ce se întâmplă cu Kate Middleton, de fapt. Care ar fi starea de sănătate reală a prințesei de Wales

Ce se întâmplă cu Kate Middleton, de fapt? E întrebarea pe care mulți britanici și-o pun având în vedere controversele din ultima perioadă.
13.03.2024 | 10:16
Ce se intampla cu Kate Middleton de fapt Care ar fi starea de sanatate reala a printesei de Wales
Ce se întâmplă cu Kate Middleton, de fapt. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kate Middleton a dispărut din spațiul public în ultima perioadă. De altfel, prințesa de Wales a fost văzută ultima oară anul trecut, la un eveniment de Crăciun. Între timp, numeroase zvonuri au apărut.

Ce se întâmplă cu Kate Middleton, de fapt

Palatul Buckingham anunța recent că prințesa de Wales a suferit o operație abdominală. Nu au fost date însă și alte detalii cu privire la starea ei de sănătate de după această intervenție.

ADVERTISEMENT

Iar acest lucru a generat mari controverse. Lucrurile au devenit și mai ciudate după ce Kate Middleton a publicat o imagine, alături de cei trei copii ai săi, despre care pretindea a fi prima de după operație.

Fanii și-au dat seama însă că poza este destul de editată. Iar ulterior, Kate Middleton a recunoscut că într-adevăr a editat-o, iar mai apoi a și șters-o de pe contul de socializare.

ADVERTISEMENT

De aici au apărut și mai multe semne de întrebare. Ce se întâmplă cu Kate Middleton, de fapt? Care ar starea de sănătate reală a prințesei de Wales? Nimeni nu știe, însă există diferite scenarii.

Care ar fi starea de sănătate reală a prințesei de Wales

Mai exact, unele persoane pretind că în realitate, Familia Regală Britanică ar vrea să ascundă starea de sănătate reală a lui Kate Middleton. Nu puțini sunt cei care cred că în realitate, situația ar fi mai gravă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, există și alte zvonuri legate de posibile operație estetice pe care aceasta și le-ar fi făcut. Speculații sunt multe, însă Familia Regală are o cu totul altă poziție în fața acestora.

Spre exemplu, un apropiat al Familiei Regale a declarat recent, pentru publicația The Telegraph că nimic nu este real. Mai mult de atât, aceste zvonuri ar enerva-o atât pe Kate Middleton, cât și pe soțul ei, Prințul William.

ADVERTISEMENT

”Prințesa și soțul ei, William, sunt extrem de supărați pe faptul că oamenii speculează pe marginea problemelor ei de sănătate”, a declarat sursa citată. Amintim și că toate aceste speculații au atins apogeul acum ceva timp.

William s-a retras de la slujba de pomenire a nașului său, Regele Constantin. Atunci, el invoca niște ”probleme personale” fără a da însă mai multe detalii în acest sens.

ADVERTISEMENT