Life

Gafa incredibilă comisă de Kate Middleton. Prințesa și-a asumat întreaga responsabilitate

Kate Middleton, taxată de o lume întreagă din cauza unei gafe nevinovate. Ce a putut să facă soția Prințului William în văzul tuturor.
11.03.2024 | 20:06
Gafa incredibila comisa de Kate Middleton Printesa sia asumat intreaga responsabilitate
Kate Middleton a fost taxată de mii de voci pentru gafa făcută. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Kate Middleton este în centrul atenției din cauza cele mai recente gafe pe care a comis-o. Prințesa de Wales a trebuit să își asume gestul, mai ales că a început să fie taxată de mii e voci. Iată ce a putut să facă soția Prințului William.

Gafa pe care a comis-o Kate Middleton în văzul tuturor

Familia Regală atrage controversele ca un magnet. De data asta, cea care a ajuns în atenția tuturor a fost nimeni alta decât Kate Middleton. Aceasta a comis o gafă pe care fanii din întreaga lume au remarcat-o imediat.

ADVERTISEMENT

Chiar de Ziua Mamei, Kate Middleton a ales să posteze o imagine alături de familia și de copiii ei. La prima vedere, nu pare nimic neobișnuit. Însă, cine a analizat imaginea a observat imediat gafa făcută de soția Prințului William.

Cei care o urmăresc de ani buni pe Kate Middleton sigur au observat că aceasta are o pasiune pentru fotografie. De-a lungul timpului, Kate a postat mai multe imagini și toate au primit aprecierea milioanelor de fani.

ADVERTISEMENT

De data asta, soția Prințului William a decis să facă totul de una singură, inclusiv să editeze imagini. Din păcate, rezultatul nu doar că a lăsat de dorit, dar gafele sunt mai evidente ca niciodată.

Greșelile din imagine nu au trecut neobservate în online

Cele mai notabile gafe sunt la nivelul celor doi copii care stau în dreapta, respectiv în stânga lui Kate. În cazul băiețelului, fermoarul și părul nu sunt deloc aliniate, iar unele dintre plăcile de pavaj se repetă grosolan.

ADVERTISEMENT

Nici în cazul fetiței situația nu este mai roz. O parte din mâneca bluzei pe care aceasta o poartă lipsește cu desăvârșire. Gafele continuă în zona părului, acolo unde se poate observa cum o porțiune din acesta pare artificial.

Taxată de foarte multe voci, Kate Middleton a fost nevoită să își asume gafa. Aceasta a recunoscut că a încercat să își editeze singura poza și că își cere scuze dacă a creat anumite confuzii în rândul urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

”Ca mulți fotografi amatori, ocazional, experimentez editarea foto. Vreau să-mi prezint scuzele în legătură cu orice confuzie s-a iscat ieri, cu privire la imaginea de familie publicată. Sper că toată lumea care a sărbătorit Ziua Mamei s-a simțit excelent.”, a transmis Kate Middleton în comunicatul oficial, potrivit okmagazine.ro.

Din păcate, Kate Middleton nu este singura persoană publică care își editează pozele. Din fericire, în cazul ei, diferențele au fost sesizate doar de cei cu ochii fini și atenție la detalii. Cea mai renumită atunci când vine vorba de poze editate este familia Kardashian.

Imaginile cu vedetele din Calabasas au făcut mereu înconjurul lumii. Gafele lor au fost mult mai notabile. De la degete în plus la picioare, până la copii adăugați de la zero în poze, toate au făcut parte din lista ”rușinii” pentru familia Kardashian.

ADVERTISEMENT