Life

Kate Middleton, prima apariție după operația abdominală. Cum a fost fotografiată Prințesa de Wales

Kate Middleton, surprinsă după ce a suferit o operaţie abdominală, în ianuarie. În ce ipostază a apărut soția Prințului William.
05.03.2024 | 12:10
Kate Middleton prima aparitie dupa operatia abdominala Cum a fost fotografiata Printesa de Wales
Kate Middleton, surprinsă după ce a suferit o operaţie abdominală, în ianuarie. În ce ipostază a apărut soția Prințului William. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kate Middleton, prima apariție după operația abdominală. Cum a fost fotografiată Prințesa de Wales și de cine a fost însoțită la aproximativ două luni după ce a fost internată într-o clinică privată din Londra, Marea Britanie.

Kate Middleton, surprinsă după ce a suferit o operaţie abdominală, în ianuarie. În ce ipostază a apărut soția Prințului William

Kate Middleton a fost surprinsă pentru prima oară după ce a suferit o operaţie abdominală, în luna ianuarie. În ce ipostază a apărut soția Prințului William după spitalizarea care a durat aproximativ două săptămâni.

ADVERTISEMENT

S-a aflat pe mâinile doctorilor timp de 13 zile, în aceeași unitate medicală în care a fost internat și Regele Charles al III-lea pentru tratamentul de prostată mărită. Palatul Kesington a asigurat cetățenii că Prințesa de Wales este bine și se recuperează.

Acest lucru a putut fi observat în urmă cu puțină vreme. Potrivit informațiilor furnizate de TMZ, Ducesa a fost văzută în apropiere de Castelul Windsor. Viitoarea regină, în vârstă de 42 de ani, se afla într-o mașină.

ADVERTISEMENT

Din imaginile publicate de site-ul menționat ocupă locul pasagerului, nu al șoferului. La volan se află mama sa, Carole Middleton. Kate Middleton nu pare să fie însoțită și de alte persoane sau să aibă gărzi de securitate.

Soția Prințului William poartă o pereche de ochelari de soare cu lentila închisă la culoare și pare să fie într-o stare foarte bună de sănătate. Prințesa de Wales zâmbește, ceea ce înseamnă că recuperarea sa evoluează în direcția cea bună.

ADVERTISEMENT
Kate Middleton și mama sa, într-o mașină
Kate Middleton, surprinsă cu mama sa, într-o mașină. Sursa foto: tmz.com. Colaj: Fanatik

Kate Middleton, nevoită să ia o pauză de la îndatoririle regale

Kate Middleton a fost nevoită să ia o pauză de la îndatoririle regale. Acest lucru a fost confirmat la scurtă vreme după operația abdominală suferită în ianuarie când Prințesa de Wales a trebuit să-și ceară scuze pentru amânarea angajamentelor viitoare.

Mai mult decât atât, la momentul respectiv viitoarea regină a mai subliniat că așteaptă cu nerăbdare să revină la activitățile sale cât mai curând posibil. Se crede că se va întoarce la îndatoririle oficiale abia după Paşte.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, Palatul Kesington a mai declarat că publicul „va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei”. Kate Middleton are trei copii cu care petrece mult timp.

ADVERTISEMENT