Life

Ce se întâmplă cu Leon, băiatul lui Kamara, după ani de probleme medicale: “Așteptăm să vină doctorul”

Ce se întâmplă cu Leon, băiatul lui Kamara. Copilul a trecut prin ani de probleme medicale ce nu s-au terminat nici acum.
27.07.2023 | 07:52
Ce se intampla cu Leon baiatul lui Kamara dupa ani de probleme medicale Asteptam sa vina doctorul
Ce se întâmplă cu Leon, băiatul lui Kamara. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Leon, băiatul lui Kamara. Copilul are nouă ani, dar tot are probleme medicale. Cântărețul spunea că este nevoie din nou de un doctor care să-l vadă.

Ce se întâmplă cu Leon, băiatul lui Kamara

Băiatului Kamara suferă de tetrapareză spastică. Cântărețul este foarte mândru de fiul său și spune că a reușit să facă progrese foarte mari în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Acum, Leon poate să ridice singur un genunchi și poate ajunge chiar în poziția cavalerului, scrie Click.

„Cum ziceam, Leon a progresat foarte mult. Reușește să ridice singur un genunchi, chiar, mai nou, ușor-ușor, ajunge în poziția cavalerului”, a spus cântărețul.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Kamara spune că el și fiul său așteaptă ca doctorul care îl evaluează să vină în România. Ar putea fi nevoie de încă o operație extrem de costisitoare pentru Leon, care să aibă loc în Spania.

Leon, operat din nou la toamnă?

Operația lui Leon ar putea avea loc în aeastă toamnă, pentru că fiul lui Kamara nu poate să își întindă brațele și picioarele până la capăt.

ADVERTISEMENT

Referitor la o nouă operație, așteptăm să vină în România doctorul care îl evaluează și să ne spună cum stăm pentru a face operație undeva, dacă este cazul, în septembrie-octombrie, tot în Spania, încă nu știm cu precizie dacă va fi la Barcelona sau la Madrid.

Să ajungă mai întâi doctorul aici, să îl vadă și vom afla ce și cum!  Dar e posibil să fie nevoie pentru că, din ce observăm noi, iarăși nu poate să întindă picioarele până la capăt și nici brațele”, a mai mărturisit Kamara.

ADVERTISEMENT

Kamara spune că băiatul său este un luptător și este sigur că va fi bine și de această dată. Acesta a stat acum o perioadă mai lungă la mama acestuia, dar și la bunici.

După ce s-a întors de la Survivor, cântărețul a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, așa că a fost nevoie să se recupereze înainte să poată avea grijă de fiul tău, ce necesită atenție completă.

ADVERTISEMENT