Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce se întâmplă cu Mihăilă și Coman înaintea meciului cu Israel: „Un semn de întrebare”

Edi Iordănescu are câteva semne de întrebare în privința meciului România - Israel. Concurenți pe acelați post, Mihăilă și Coman se confruntă cu probleme medicale.
08.09.2023 | 11:47
Ce se intampla cu Mihaila si Coman inaintea meciului cu Israel Un semn de intrebare
Ce se întâmplă cu Mihăilă și Coman înaintea meciului cu Israel: „Un semn de întrebare”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Meciul dintre România și Israel din preliminariile lui Euro 2024 a fost pus sub lupă în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Doi dintre cei mai importanți „tricolori”, Valentin Mihăilă și Florinel Coman sunt incerți.

Ce se întâmplă cu Mihăila și Coman în perspectiva meciului cu Israel: „Trebuie să fii 100% din punct de vedere medical”

FANATIK a anunțat în exclusivitate că sunt probleme de ordin medical la Valentin Mihăilă și Florinel Coman înaintea duelului cu Israel. Fotbalistul Parmei are o contractură musculară, în timp ce „șeptarul” de la FCSB tocmai a revenit după o răceală puternică.

ADVERTISEMENT

„Rămân în continuare cu aceleași semne de întrebare. Mihăilă din cauza unei contracturi musculare și a unei răceli în cazul lui Florinel Coman. Nu au putut să se antreneze așa cum ar fi trebuit și e un semn de întrebare inclusiv pentru selecționer.

O să vedem astăzi, pentru că e antrenamentul oficial la ora 19:00, la Mogoșoaia, și o să constate selecționerul dacă și cât o să joace în meciul ăsta. Pentru că e tipul de meci în care trebuie să fii 100% din punct de vedere medical ca să poți să îl duci până la capăt”, a declarat Andrei Vochin, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Răbdare”, cuvântul de ordine

Andrei Vochin face apel la fanii naționalei României, cărora le cere să aibă răbdare până la ultimul fluier al arbitrului. El a dat exemple recente din istoria „tricolorilor”, când au smuls punct sau puncte pe final.

„Ceea ce a spus Robert (n.r. – Niță) și mie mi se pare important de luat în seamă: răbdarea. Răbdare din partea tuturor. Sigur că toți dorim victorie contra Israelului. Poate să vină și în minutul 89. Toată lumea treuie să aibă răbdare, cei de pe teren, de pe bancă, din tribună.

ADVERTISEMENT

Să aibă răbdare pentru că s-a întâmplat cu Finlanda, s-a întâmplat cu Elveția, într-un moment în care, din cauza jocului nostru, probabil că dacă jucam acasă în minutul 80 erau voci care să conteste și poate că pe bună dreptate.

Doar că fotbalul ține 90 de minute plus și e nevoie de răbdare și încredere și susținere pentru băieții noștri că pot face lucruri mari atunci când simt oamenii aproape”, a adăugat consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

„Ianis Hagi se simte ca acasă”

Vochin a vorbit și despre Ianis Hagi, convocat la echipa națională la scurt timp după transferul la Deportivo Alaves, dezvăluit în exclusivitate de FANATIK. „(n.r. – Ianis Hagi, cum ți s-a părut?) El întotdeauna la echipa națională s-a simțit mult mai bine.

Nu mi s-a părut niciodată să intre într-o panică. El e conștient de ce se întâmplă cu el, de programul de recuperare de după accidentare, una dintre cele mai grave pe care le poate suferi un jucător.

El e într-un proces bun și la echipa națională mereu s-a simțit în largul lui.Dacă prima lui casă e la Constanța cu siguranță a doua lui casă e la echipa națională sau invers, nu se știe”, a conchis oficialul FRF.

FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu ediții incendiare în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe homapage-ul site-ului FANATIK.RO. Ulterior, emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, de la ora 17:30.

JOACA SAU NU? Cine sunt cei 2 TRICOLORI CU PROBLEME inainte de Romania - Israel

ADVERTISEMENT