Sport

Probleme pentru Mihăilă înainte de România – Israel. Care e situația exactă a lui Coman

”Tricolorii” se pregătesc intens pentru meciul România - Israel, dar FANATIK a aflat că Valentin Mihăilă este incert din cauza unor probleme medicale.
05.09.2023 | 18:40
Probleme pentru Mihaila inainte de Romania  Israel Care e situatia exacta a lui Coman
Probleme pentru Mihăilă înainte de România - Israel. Care e situația exactă a lui Coman. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Atacantul Parmei a fost eroul echipei naționale în urmă cu trei luni, atunci când a înscris două goluri pe finalul întâlnirii cu Elveția și a adus un punct nesperat pentru trupa lui Edi Iordănescu.

Mihăilă, probleme medicale înainte de România – Israel

Mai sunt doar patru zile până la partida România – Israel, din etapa a 5-a a Grupei I a preliminariilor Euro 2024, iar FANATIK a aflat că selecționerul Edi Iordănescu nu este sigur că-l va putea folosi pe Valentin Mihăilă, care are probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Revenit de curând după ruptura muscalară suferită la bucuria golului egalizator din Elveția, atacantul Parmei este incert pentru întâlnirea de sâmbătă seară. Din informațiile FANATIK, Mihăilă are o contractură musculară.

În ceea ce privește situația medicală a lui Florinel Coman, FANATIK a aflat că jucătorul de 25 de ani se simte mult mai bine după ce s-a confruntat cu o răceală puternică săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

Atacantul de la FCSB nu este încă la 100% din capacitate, dar lucrurile merg spre bine și el va fi prezent la duelul cu Israel. În rest, toți jucătorii convocați de Edi Iordănescu sunt apți pentru partida de pe Arena Națională.

Edi Iordănescu, criticat pentru lotul convocat

După patru etape scurse din preliminariile Campionatului European din 2024, echipa națională a României este pe locul 2 în Grupa I, cu 8 puncte, două mai puține decât liderul Elveția și cu unul peste Israel.

ADVERTISEMENT

Dubla României cu Israel și Kosovo este programată sâmbătă, 9 septembrie, respectiv marți, 12 septembrie. Ambele partide sunt programate la ora 21:45 și se vor disputa pe Arena Națională.

Convocările făcute de Edi Iordănescu au avut darul de a provoca reacții destul de acide din partea mai multor oameni de fotbal, care reclamă omiterea în mod intenționat a unuia dintre cei mai buni jucători din SuperLigă, craioveanul Alexandru Mitriță.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei din conducerea lui Sepsi sunt surprinși de faptul că deși echipa lor a avut un parcurs meritoriu în Europa și în lot sunt jucători români cu evoluții foarte bune (Marius Ștefănescu, Nicolae Păun, Roland Niczuly), Iordănescu nu a avut ochi pentru niciunul dintre ei.


  • 1,78 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „x2” la meciul România – Israel

ADVERTISEMENT