Sport

Ianis Hagi a semnat cu Alaves. Românul, mesaj în spaniolă la prezentarea oficială. Update exclusiv

Ianis Hagi va juca în La Liga. Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, mijlocaşul român a semnat cu Deportivo Alaves. O influenţă importantă în această decizie a avut-o şi Gică Hagi.
27.08.2023 | 18:56
Ianis Hagi a semnat cu Alaves Romanul mesaj in spaniola la prezentarea oficiala Update exclusiv
Ianis Hagi a semnat cu Alaves. Românul a fost prezentat oficial. Update exclusiv
ADVERTISEMENT
27-08-2023
16:08

Ianis Hagi, mesaj în spaniolă pentru fanii lui Alaves la prezentare

Ianis Hagi a fost prezentat ca o mare vedetă la Deportivo Alaves, formație la care va fi împrumutat de Glasgow Rangers pentru sezonul 2023-2024.

Starul naționalei României a avut un mesaj pentru fanii lui Alaves, cei care l-au primit cu foarte mare entuziasm după anunțul transferului. A fost o surpriză specială, chiar în limba spaniolă.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Deportivo Alavés (@deportivoalaves)

“Salutare tuturor! Sunt Ianis și sunt foarte fericit că sunt aici. Haide, Alaves”, este mesajul transmis de Hagi jr, în limba spaniolă, pe Instagram.

27-08-2023
12:47

Deportivo Alaves l-a prezentat pe Ianis Hagi! Fanatik confirmat

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Ianis Hagi a semnat cu Deportivo Alaves. Mijlocaşul a fost prezentat oficial de gruparea din La Liga, fiind împrumutat de la Rangers: 

“Deportivo Alavés adaugă talent, versatilitate și pericol de la loviturile libere odată cu sosirea lui Ianis Hagi, care se află deja la Vitoria-Gasteiz și va face parte din lotul care se deplasează la Getafe”, se arată în comunicatul oficial. 

Telenovela transferului lui Ianis Hagi se apropie de final. Mijlocaşul nu mai este dorit la Rangers de antrenorul Michael Beale, care l-a scos din lotul echipei la ultimele partide. Dar, internaţionalul român nu duce lipsă de oferte.

Ianis Hagi și-a dat acordul să semneze cu Alaves! A pus pe “hold” discuţiile cu Maccabi Haifa

Din informaţiile FANATIK, Ianis Hagi şi-a dat acordul să semneze cu Deportivo Alaves. Deşi negocierile cu Maccabi Haifa erau în toi, israelienii punând pe masă 3 milioane de euro pentru transfer, aşa cum FANATIK a anunţat, jucătorul lui Rangers s-a răzgândit când a primit oferta din La Liga.

ADVERTISEMENT

Astfel, Ianis Hagi nu s-a mai grăbit să negocieze cu israelienii şi a fost încântat de ideea de a evolua în Spania, într-unul dintre cele mai tari campionate ale lumii, Deportivo Alaves fiind una dintre echipele spectaculoase ale ligii.

Gică Hagi, influenţă importantă! I-a recomandat să plece în Spania

FANATIK a aflat că o influenţă importantă în această decizie a avut-o şi tatăl fotbalistului. Fost jucător la Real Madrid şi Barcelona, Gică Hagi i-a recomandat lui Ianis să aleagă Spania, fiind încântat de perspectiva ca fiul să îi calce pe urme.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a ajuns la un acord cu Deportivo Alaves, dar mai rămâne ca spaniolii să se înţeleagă cu Rangers. Astfel, în ultimele zile ale perioadei de mercato sunt şanse mari ca Ianis Hagi să treacă în La Liga.

Gică Popescu: “Ianis Hagi vrea să joace la cel mai înalt nivel în Europa”

Gică Popescu a fost chestionat la FANATIK SUPERLIGA despre transferul lui Ianis Hagi de la Rangers, spunând că nu se pune problema ca mijlocaşul să revină la Farul, având oferte de la echipe puternice din străinătate:

ADVERTISEMENT

“Are atâtea oferte încât, cu siguranţă, nu se va pune niciodată problema să se întoarcă la Farul. Vă spun eu că are multe oferte şi când are atâtea oferte, nu este uşor să alegi.

Ianis Hagi vrea să joace la cel mai înalt nivel în Europa, a avut acest ghinion uriaş. Dar are un psihic foarte puternic şi este convins că va face alegerea cea mai bună, pentru a reveni într-un termen scurt la nivelul la care era.

ADVERTISEMENT

Nu ni-l permitem. Ianis Hagi a renovat contractul în vara anului trecut. Şi ştiţi ce se întâmplă când îţi reînnoieşti contractul? Îţi creşte salariul. Deja era mare, iar când a semnat prelungirea, a avut un contract şi mai mare.

Ianis Hagi va juca la un club din străinătate. Ştiu despre ofertele pe care le are, dar nu am acceptul lui”, a spus Gică Popescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT