Life

Ce se întâmplă cu procesul pentru averea lui Adrian Păunescu: “S-a dus!”

Cei trei copii ai lui Adrian Păunescu ar putea ajunge anul acesta la un consens în ceea ce privește împărțirea averii impresionante.
05.06.2023 | 21:46
Ce se intampla cu procesul pentru averea lui Adrian Paunescu Sa dus
Ce se întâmplă cu averea lăsată în urmă de Adrian Păunescu. Detalii din proces. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Procesul pentru averea lui Adrian Păunescu este pe cale să ajungă la final. Andreea, fiica „nelegitimă” a regretatului scriitor a făcut dezvăluiri la 13 ani de la moartea acestuia. Ce se întâmplă acum cu frații săi.

Ce se întâmplă cu averea lăsată în urmă de Adrian Păunescu

În urmă cu 13 ani, la două zile după ce Adrian Păunescu a murit, a ieșit în peisajul public Andreea, care a dezvăluit că este fiica lui dintr-o altă relație. Nimeni nu a crezut-o, așa că a cerut să demonstreze acest lucru în instanță, iar doi ani mai târziu s-a dovedit că spune adevărul.

ADVERTISEMENT

Astfel că Andreea Bîrlea alias Păunescu a cerut de cuviință să aibă dreptul la averea de patru milioane de euro lăsată în urmă de scriitor. Andrei și Ana-Maria, cei doi frați ai săi nu au fost de acord, astfel că a început procesul.

În toți acești ani, cei trei au dus o luptă pentru avere, însă fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu a făcut recent declarații în care a dezvăluit că procesul pare să se apropie de final. Ea speră că totul se va termina până la sfârșitul lui 2023.

ADVERTISEMENT

„Nici nu mai știu câți bani am pierdut pe la avocați, în toți acești ani”

Fiica lui Adrian Păunescu a dezvăluit că nici nu mai știe câți bani a pierdut în tot timpul ăsta cu avocații. Chiar și așa, nu vrea să se uite în trecut și așteaptă clipa în care procesul se va încheia și va răsufla ușurată.

„Procesul cu frații mei este în continuare pe rol, nu s-a terminat încă. Următorul termen este pe data de 26 iunie unde se vor audia mai mulți martori din acest dosar. Sper și cred ca până la finalul acestui an să se încheie procesul.

ADVERTISEMENT

Ne judecăm de aproape 13 ani pentru moștenirea lăsată de tatăl meu. Nici nu mai știu câți bani am pierdut pe la avocați, în toți acești ani. Nu mai contează, nu vreau să mă mai uit în urmă. Ce a fost, a fost și gata! S-a dus!”, a declarat fiica „nelegetimă” a lui Adrian Păunescu pentru click.ro. 

Chiar și așa, Andreea susține că nu va renunța. Totodată, a observat că frații ei vin mai des la întâlnirile cu judecătorii. „Este normal să nu mă las. Este dreptul meu să primesc o parte din moștenirea lăsată de el. Adrian Păunescu este tatăl meu și am acest drept. Este indiscutabilă această situație.

În ultima perioadă, frații mei se prezintă la procese, vin și ei și eu, nu doar avocații noștri să ne reprezinte la proces. Își dau tot interesul. Nu știu care este motivul de vin, în ultima perioadă, puteți să îi întrebați chiar pe ei”, a spus fata lui Adrian Păunescu.

ADVERTISEMENT
Tags:
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la "taxa pe darul de nuntă". Ciolacu explică impozitul de 70% pe veniturile nejustificate
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei...
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei de la omul de afaceri care l-a denunțat
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui”...
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui” în actualul sezon
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate...
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate juca un rol de lider în UE” | EXCLUSIV
PEDEAPSĂ ANULATĂ pentru Simona Halep?! Anunț uriaș despre verdictul TAS
PEDEAPSĂ ANULATĂ pentru Simona Halep?! Anunț uriaș despre verdictul TAS
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura...
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura femeie care nu are dreptul să poarte costum de baie”
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele...
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio
Pescobar, reclamat de un celebru interlop. Urmează răzbunarea
Pescobar, reclamat de un celebru interlop. Urmează răzbunarea
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000...
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000 de euro. Reacția lui a devenit virală pe rețelele de socializare
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar...
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar Pescobar jură că nu e nimic între ei: E mâna mea dreaptă!
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?