Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce se întâmplă, de fapt, cu Mitriță. Rotaru, dezvăluiri despre vedetele Craiovei: “Le-am spus în față la vestiar”

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, recunoaște că 90% din lot este ieșit din formă și că i-a certat pe jucători în vestiar, înainte de meci.
09.11.2023 | 18:30
Ce se intampla de fapt cu Mitrita Rotaru dezvaluiri despre vedetele Craiovei Leam spus in fata la vestiar
Mihai Rotaru, dezvăluiri despre declinul jucătorilor U Craiova: “Le-am spus în față la vestiar”
ADVERTISEMENT

Universitatatea Craiova pare că a mai ratat un nou sezon, pentru că oltenii sunt tot mai departe de podiumul SuperLigii. În aceste condiții, patronul Mihai Rotaru așteaptă un antrenor bulgar, care să reclădească formația din Bănie în următorii trei ani.

Ce se întâmplă cu Alex Mitriță de la Craiova?

Cât despre prezent, Mihai Rotaru subliniază că marea problemă la Craiova nu e lipsa de valoare a jucătorilor, ci faptul că majoritatea vedetelor sunt ieșite din formă. Primul vizat, Alex Mitriță, favoritul lui Horia Ivanovici și a analiștilor Fanatik SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Nouă ne place foarte mult Mitriță, cred că era jucător care putea să ajute și echipa națională. Așa cum echipa a scăzut, așa și el. Care e problema?”, a fost întrebarea adresată lui Mihai Rotaru de către moderatorul emisiunii Fanatik SuperLiga.

Drept răspuns, patronul Universității Craiova a anunțat că cea mai mare problemă e lipsa de formă a vedetelor de la echipă. ”Avem nu doar Mitriță, avem 6-7 jucători ieșiți din formă. Este situația echipei în acest moment, analiza făcută de către noi, analiza internă.

ADVERTISEMENT

Mitriță e poate singurul jucător din România care în vârf de formă poate să decidă un meci. El a venit cu mari speranțe la Universitatea Craiova, au fost niște probleme după cele două meciuri mai slabe, cu Farul și FCSB, dar sperăm ca în cel mai scurt timp nu doar Mitriță, ci și Ivan, Koljic, Markovic, Baiaram, pe toți să-i punem în formă maximă. Când îi vom avea pe toți în formă maximă nu vom mai avea problemă.

Nu există în România o echipă cu o bancă atât de puternică. Problema noastră e de încredere și de formă sportivă. Le-am spus-o în vestiar acum trei săptămâni, în acest moment doar trei jucători merită să joace în primul 11 la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Îi știe toată lumea, portarul, Bancu și Screciu. Jucătorii ce să spună, cu capul în pământ. Ei sunt responsabili, nu vă gândiți că la Craiova încep să-și dea cu părerea! Îmi doresc la fiecare meci să mai câștigăm câte un titular”, a explicat Rotaru.

Fanatik SuperLiga, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea Fanatik SuperLiga se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera Fanatik SuperLiga va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Ce se întâmplă cu Mitriță

ADVERTISEMENT