Life

Ce se întâmplă în culisele noului sezon Chefi la Cuțite. Bucurie pentru japonezul Rikito

Japonezul Rikito a făcut publice primele imagini din noul sezon Chefi la Cuțite. Ce se întâmplă în culise după venirea noilor jurați.
29.01.2024 | 22:40
Ce se intampla in culisele noului sezon Chefi la Cutite Bucurie pentru japonezul Rikito
Rikito Watanabe a făcut publice primele imagini din noul sezon Chefi la cuțite. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu sau fără Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, Chefi la Cuțite continuă. Din vechea echipă a mai rămas Rikito Watanabe, care a și făcut publice primele imagini din culise.

Ce se întâmplă în culisele noului sezon Chefi la cuțite

Rikito Watanabe s-a alăturat show-ului Chefi la Cuțite sezonul trecut și chiar dacă Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au ales să părăsească emisiunea în mod neașteptat, el a rămas.

ADVERTISEMENT

Astfel că, după ce finalul anului 2023 a fost unul greu încercat, pierzându-și mama și apoi rămânând fără bani și pașaport în Japonia, japonezul a revenit în țară, unde a început munca.

În ultima perioadă, Rikito și-a petrecut majoritatea timpului la filmările noului sezon și a făcut cunoștință cu chefii care i-au înlocuit pe cei trei jurați consacrați. Și chiar dacă are o legătură bună cu bucătarii care au plecat de la Antena 1, pare că nici noul juriu nu-i displace.

ADVERTISEMENT

Japonezul a făcut publice câteva imagini din culisele Chefi la Cuțite, din care se observă faptul că se simte excelent în compania lui Ștefan Popescu, unul dintre noii jurați ai show-ului de la Antena 1.

S-au relaxat la un pahar

Într-o mică pauză între filmări, Rikito și chef Popescu s-au așezat la o masă și s-au relaxat cu un pahar de tărie, după cum chiar Watanabe a dezvăluit în descrierea filmulețului publicat pe TikTok. 

ADVERTISEMENT

„Chefi la cuțite, sezon nou, muncă multă (chiar avem muncă, dar avem și noi timp pentru a ne relaxa). Cu chef Ștefan Popescu”, a scris Rikito Watanabe în dreptul imaginilor distribuite în mediul online.

În secțiunea de comentarii, multe persoane au dezvăluit că vor simți lipsa vechilor chefi atunci când sezonul nou va fi difuzat. „O să sufăr după ce trei chefi”. „Cei trei chefi erau emisiunea”, sunt o parte dintre mesajele primite.

ADVERTISEMENT

Iar Rikito nu a rămas indiferent la părerea celor care îl urmăresc. A recunoscut că, într-adevăr, schimbarea este una mare, dar nu înseamnă că show-ul a ajuns la final. „Să știți că așa…dar emisiunea continuă”, a replicat japonezul.

ADVERTISEMENT