Life

Tragedie la Chefi la cuțite! Vedeta de la Antena 1 și-a pierdut mama

Tragedie în familia Chefi la cuțite! O vedetă extrem de iubită de la Antena 1 trece prin momente complicate: i-a murit mama.
16.10.2023 | 12:45
Tragedie la Chefi la cutite Vedeta de la Antena 1 sia pierdut mama
Tragedie la Chefi la cuțite. Rikito Watanabe și-a pierdut mama. Foto: Antena 1/ Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Este doliu în familia Chefi la cuțite! Unul din cei mai iubiți foști concurenți ai show-ului de la Antena 1, actualul asistent al chefi-lor, și-a pierdut mama. Este vorba despre carismaticul Rikito Watanabe, cel care i-a făcut să râdă în nenumărate ocazii pe telespectatori.

Tragedie la Chefi la cuțite! A murit mama lui Rikito Watanabe

Astăzi, îndrăgitul bucătar nu are puterea de a mai zâmbi, căci se pregătește să își înmormânteze mama. Rikito a mers de urgență în Japonia, țară de unde provine, imediat după ce a primit cumplita veste.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Chefi la cuțite a fost contactat de FANATIK pentru a-i oferi condoleanțe, dar și pentru a afla cum s-a întâmplat nenorocirea. Bucătarul a oferit câteva declarații scurte, în generozitatea sa, și e de înțeles și de respectat faptul că nu dorește să intre în detaliu, căci nu e deloc un moment fericit pentru el.

Concurentul din sezonul 9, sfâșiat de durere: „Nu pot să vorbesc…”

Tot ce ne-a putut spune fostul concurent de la Chefi la cuțite este că de o zi se află în Japonia și că îi este foarte greu să vorbească despre durerea pe care o simte. „Nu pot să vorbesc… Chiar am venit în Japonia de o zi, după ce am auzit ce s-a întâmplat. Sunt în Japonia acum”, a declarat Rikito Watanabe pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antenei 1 a scris, de altfel, pe contul său de Instagram, un mesaj în memoria celei care i-a dat viață, în urmă cu câteva ore. Rikito le-a mulțumit pe pagina sa de pe rețeaua de socializare tuturor celor care i-au transmis gânduri bune și i-au oferit sprijinul moral în această situație tristă.

„Odihnește-te în pace, mama mea!Nu știu să explic și sunt încă în stare de șoc. Mulțumesc frumos pentru mesajele primite, apreciez mult de tot. Mentalul meu încă nu este prea bine, dar revin înapoi în câteva zile. P. S.: Nu uitați să spuneți „Te iubesc” și „Mulțumesc” și dacă ați greșit față de părinți să spuneți „Scuze”.

ADVERTISEMENT

Când era bolnavă mama mea s-a uitat la show-ul de la Antena 1 în care am fost. Dar ea nu știe limba română deloc, dar a râs și s-a bucurat pentru mine. Am vrut să o aduc în vacanță în România, oriunde cu mine. Mi-e dor de tine, mama. Te iubesc cu tot sufletul și inima”, este mesajul extrem de emoționant scris de Rikito Watanabe.

Mama lui Rikito s-a stins din viață la doar 51 de ani

Fostul concurent de la Chefi la cuțite a mai dezvăluit, în postarea pe care a făcut-o pe Instagram că femeia care l-a adus pe lume a plecat devreme, la doar 51 de ani. Mama lui Rikito s-a stins din viață, mai precis, pe data de 13 octombrie 2023, adică vinerea trecută.

ADVERTISEMENT

Rikito Watanabe a devenit una din cele mai plăcute prezențe de pe micile ecrane, după apariția de la Chefi la cuțite. Japonezul e stabilit în România de mai bine de 10 ani și s-a integrat de minune în țara noastră.

A fost cooptat apoi și în alte proiecte, la Antena 1, fie ca invitat în diferite emisiuni ale trustului ori în calitate de concurent în show-ul „Splash! Vedete la apă”, de pildă. Rikito a fost semifinalist în sezonul 9 al concursului culinar și a devenit asistentul celor trei chefi în sezonul 12.

 

 

 

ADVERTISEMENT