Life

Ce se întâmplă în emisiunea Insula Iubirii. Anunțul făcut de Radu Vâlcan: ”O să părăsească insula”

Radu Vâlcan, un nou anunț despre emisiunea pe care o prezintă, Insula Iubirii. Cine va părăsi formatul, înainte de finală?
18.08.2023 | 14:39
Ce se intampla in emisiunea Insula Iubirii Anuntul facut de Radu Valcan O sa paraseasca insula
Ce anunț va face Radu Vâlcan vineri seară. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Noi provocări la Insula Iubirii. Radu Vâlcan a făcut un anunț important, care are legătură cu ediția de vineri seară a emisiunii despre dragoste și ispite, din 18 august 2023. Ce se va întâmplă cu formatul cu puțin timp înainte de episodul decisiv, cel al marii finale?

Ce se întâmplă vineri seară, 18 august, la Insula Iubirii

O premieră va fi în sezonul șapte de la Insula Iubirii. Unul dintre cele cinci cupluri urmează să plece acasă, cu doar câteva zile înainte de finală. Acest fapt s-ar putea produce chiar în această seară. Iată ce veste va da Radu Vâlcan, moderatorul emisiunii.

ADVERTISEMENT

”A venit momentul ca un cuplu să părăsească insula în această seară!”, va spune Radu Vâlcan, potrivit unui promo al formatului. Cuplul va fi supus unui vot și nu se cunosc, deocamdată, persoanele care și-l vor putea exprima.

Atât ispitele, cât și concurenții au posibilitatea de a vota ca un cuplu să-și ia rămas-bun de a experiența din Thailanda. Se va lua în considerare perechea considerată irelevantă pentru ceea ce urmează să se întâmple în continuare, până la marea finală.

ADVERTISEMENT

”Va trebui să eliminaţi acel cuplu pentru care testul nu mai este relevant, acel cuplu care nu a îmbrăţişat cu adevărat această experienţă!”, va mai adăuga Radu Vâlcan, în ediția de vineri, 18 august 2023.

Cinci cupluri sunt în sezonul 7 de la Insula Iubirii

Totul are loc după ce în luna iunie cinci cupluri au pășit încrezătoare în Thailanda pentru a-și testa limitele. Erau convinse că nu se vor despărți, în pofida ispitelor. Ele au fost selectate dintr-o 1000 de perechi, care s-au prezentat la casting.

ADVERTISEMENT

Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan și Ana Maria și Marius sunt cuplurile din sezonul 7. Ele au trebuit să facă față unui număr de 20 de ispite. Unii dintre parteneri deja au fost cuceriți de ispitele lor.

”Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă”, spunea Radu Vâlcan, la începutul sezonului 7 Insula Iubirii.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul formatului nu au lipsit problemele. La un moment dat, a intervenit Centrul Filia, o organizație pentru susținerea drepturilor femeilor, și a sesizat hărțuirile din emisiune. De exemplu, momentul când Marius, unul dintre concurenți, a încercat să o determine pe Oana, una dintre ispite, să-l atingă în zona intimă.

ADVERTISEMENT