Life

Ce se întâmplă în viața Iuliei Vântur: „Nu sunt în cea mai bună perioadă”

Iulia Vântur a mărturisit că nu se află în cea mai bună perioadă a sa și că a fost nevoie să se concentreze mai mult pe ce simte.
04.11.2022 | 14:00
Ce se intampla in viata Iuliei Vantur Nu sunt in cea mai buna perioada
Iulia Vântur a spus ce se întâmplă acum în viața sa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După o perioadă aglomerată din punct de vedere profesional, Iulia Vântur a petrecut câteva săptămâni și pe meleagurile natale. Artista care a cunoscut succesul în India a recunoscut că a avut nevoie de puțin timp pentru a se concentra mai mult pe emoțiile sale.

Iulia Vântur nu are o perioadă bună. Ce a dezvăluit artista

Când vine vorba de viața profesională, Iulia Vântur nu are motive să se plângă. Cântă alături de cei mai mari artiști din India, a avut turneu muzical în Statele Unite ale Americii și filmează pentru o producție cinematografică în Turcia.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Salman Khan este atentă la aspectul său fizic și la modul în care se prezintă în fața fanilor, dar nu pune mare preț de haine.

„Eu nu sunt o fashionistă. Eu am avut alte pasiuni. Dar e foarte clar că trebuie să avem grijă la aspectul nostru exterior. Fashion-ul și muzica sunt în același tren, merg mână în mână”, a spus Iulia Vântur pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Iar când vine vorba de aspectul fizic, Iulia Vântur a dezvăluit că simte că nu este chiar în cea mai bună formă. S-a răsfățat cu bucatele românești, dar susține că a avut și o perioadă în care a trebuit să se concentreze mai mult pe partea emoțională.

„Acum nu sunt în cea mai bună perioadă. A fost, așa, o perioadă în care am simțit că interiorul meu are nevoie de mai mult din mine. 

ADVERTISEMENT

Și exteriorul…nu-l neglijăm. Evident, fac mișcare, dar că, sincer, fiind în România, m-am înfruptat din toate. Și mi-a fost bine, doar că trebuie să muncesc mai mult la sală pentru asta”, a dezvăluit artista.

Iulia Vântur a oferit definiția femeii de succes

Întrebată dacă a avut vise care nu i s-au îndeplinit când vine vorba de carieră, Iulia Vântur a afirmat că nu și că viața i-a oferit mai multe oportunități decât s-ar fi așteptat. Vorbind despre tiparul femeii de succes, și-a spus punctul de vedere.

ADVERTISEMENT

„Cred că o femeie de succes este acea femeie care reușește să facă ceea ce simte, în primul rând, ceea ce gândește și să ajungă să fie în balanță cu asta. Asta înseamnă succes”, a concluzionat Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT
Tags: