Life

Ce se întâmplă la Kanal D după ce am aflat câștigătorii de la Casa iubirii 2. Totul despre show-ul prezentat de Andreea Mantea

Ce se întâmplă cu emisiunea Casa iubirii după ce s-a aflat numele câștigătorilor sezonului doi? FANATIK a aflat noi amănunte.
10.01.2024 | 15:00
Ce se intampla la Kanal D dupa ce am aflat castigatorii de la Casa iubirii 2 Totul despre showul prezentat de Andreea Mantea
Filmările pentru sezonul trei de la Casa iubirii au început deja. Foto: Instagram/ Kanal D/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat un alt secret bine păzit de producătorii emisiunii Casa iubirii, show prezentat de Andreea Mantea, după dezvăluirea numelor celor doi câștigători ai finalei care va fi transmisă duminică, 14 ianuarie 2024.

Încă un secret din culisele Kanal D, devoalat. Când au început filmările pentru Casa iubirii 3

Informația prezentată de Viperele Vesele se pare că a produs supărări în rândul producției, după cum dezvăluie acum pagina de Instagram recunoscută pentru cele mai tari spoilere despre emisiunile de succes de la noi.

ADVERTISEMENT

Ei bine, după ce am descoperit clasamentul concurenților din marea finală, o altă informație a ajuns la urechile noastre legată de sezonul al treilea. Se pare că Andreea Mantea n-a avut mult timp să își revină după sezonul intens care se va termina pe 14 ianuarie. A doua zi a fost ”convocată” de producători pentru a începe deja filmările ediției cu numărul trei.

Mai exact, primul episod a fost tras marți, 9 ianuarie 2024. Înregistrările au început la doar o zi după ce s-a filmat finala, pe 8 ianuarie, dezvăluie acum Viperele Vesele, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Viperele i-au curentat pe șefii postului de televiziune. Au postat pe pagina de Instagram că s-a creat mare deranj după ce au dezvăluit numele celor doi câștigători. În stilul lor caracteristic, Viperele Vesele au adresat un mesaj către oamenii sus-puși de la Kanal D.

Viperele Vesele, acuzații incredibile la adresa postului tv

„Să îl anunțe cineva pe prietenul nostru G. că s-a filmat luni, 8 ianuarie 2024, finala sezonului 2 de la Casa iubirii. A fost câștigată de Radu și Mihaela! Mai mult decât atât, în data de 9 ianuarie 2024 s-a filmat primul episod din sezonul trei al emisiunii. G., dragul de el, băiat bun, pare, doar pare, cumva, depășit de evenimente. 

ADVERTISEMENT

În realitate, am asistat în data de 09.01.2024, la o adevărată desfășurare de forță pe care echipa de PR a Kanal D a încercat-o. Aceasta a inclus și patetice tentative de intimidare, prin telefoane date în diverse redacții pentru scoaterea știrilor legate de rezultatul finalei filmată ieri. Tentative care, în mod evident, s-au lovit de zidul presei independente”, sunt acuzațiile pe care le lansează Viperele Vesele. 

Dincolo de controversa faptului că s-a aflat numele câștigătorilor sezonului 2 de la Casa iubirii, trebuie spus că show-ul merge mai departe, iar producătorii au pregătit o serie de surprize cu privire la noua ediție. Concurenții vor fi cunoscuți abia luni, pe 15 ianuarie 2024, când Andreea Mantea îi va primi pe cei dispuși să își cunoască marea dragoste într-un show televizat.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea, gata de o nouă aventură

„«Casa iubirii» e mai mult decât un show, e emoție pură. Duminică vom ajunge la apogeul ei. Va fi ziua în care vom afla cine sunt cei doi concurenți care v-au impresionat. Vom afla care au fost cei mai iubiți de către public.

Desigur, vor fi doar doi câștigători, o fată și un băiat. Consider că toți concurenții au câștigat ceva, o experiență foarte frumoasă, pe care nu o vor uita niciodată…

O bucată de viață pe care și-au trăit-o autentic, cu generozitate, sub ochii publicului. Vă mulțumim că ne-ați fost alături. Vă invităm să o faceți în continuare”, a declarat prezentatoarea emisiunii Casa iubirii, Andreea Mantea, pentru Kanal D. 

Emisiunea va fi difuzată la fel ca până acum, de luni până vineri de la 10 și de la 16. Gala săptămânală va fi programată duminica, de la 16 și 19, în două părți.

ADVERTISEMENT