Life

Cine a câștigat Casa iubirii 2. Știm tot din finala prezentată de Andreea Mantea

Nu mai e un secret! S-a aflat cine sunt câștigătorii Casa iubirii, sezonul doi! Când a filmat Andreea Mantea marea finală?
09.01.2024 | 12:30
Cine a castigat Casa iubirii 2 Stim tot din finala prezentata de Andreea Mantea
Câștigătorii Casa iubirii 2, show prezentat de Andreea Mantea, au fost deciși. Foto: Kanal D/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Câștigătorii Casa iubirii 2 au fost deciși! Andreea Mantea a filmat deja finala care va fi difuzată pe micile ecrane, la Kanal D, duminică, 14 ianuarie 2024.

Câștigătorii Casa iubirii 2. Andreea Mantea a filmat finala luni, 8 ianuarie 2024

Potrivit Viperelor Vesele, reality-show-ul a fost câștigat de Radu și Mihaela, concurenți care au fost apreciați, de altfel, de-a lungul acestui sezon. Viperele au dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, pe ce locuri s-au situat ceilalți participanți ajunși în finala mult așteptată!

ADVERTISEMENT

Finala show-ului cu care Kanal D a supraviețuit în lupta pentru audiență a fost filmată luni, 8 ianuarie 2024. A fost mare forfotă înainte să fie desemnați câștigătorii Casa iubirii. Nu doar numele celor clasați pe primul loc îi vor surprinde pe mulți telespectatori, ci și ocupanții celorlalte poziții.

În finală, băiatul și fata situați pe primul loc primesc câte 10.000 de euro. Concurenții au primit câte o mie de euro, de altfel, de-a lungul întregului sezon, săptămână de săptămână. Vorbim, evident, de cei pe care publicul i-a desemnat favoriți la fiecare șapte zile.

ADVERTISEMENT

Cine s-a clasat pe locurile doi și trei

Pe locul al doilea s-au clasat, la fete și băieți, Cristina și Robert, iar pe locul trei s-au situat Bianca și Ionuț! Mai trebuie precizat că Andreea Mantea nu face deloc pauză! Luni, pe 15 ianuarie, va începe deja cel de-al treilea sezon, iar castingul vine cu câteva surprize!

Radu și Mihaela au fost pe parcursul competiției care a durat un an în centrul atenției. Mihaela a tatonat terenul cu Cosmin, un alt concurent de la Casa Iubirii. Radu, care a încercat o relație cu Cristina, a avut serioase dubii cu privire la intențiile ei reale, susținând că fata are ochi pentru Patrick, lucru pe care ea l-a negat vehement.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să am totală încredere în ce spune ea. Eu mă gândesc că Cristina, pe final de sezon, noi doi nu eram într-o ipostază destul de bună. Cred că ea acum regretă situația dintre noi doi și își dorește să fim mai bine și să nu ne mai dușmănim”, a declarat Radu despre situația dintre el și Cristina, după petrecerea filmată pentru Revelion, la Kanal D.

O altă controversă înainte de marea finală au provocat-o Cosmin și Mihaela. Cei doi concurenți nu au reușit să convingă casa în legătură cu apropierea lor. Toată lumea susține că au format un cuplu special pentru a ajunge în finală, cu scopul de a lua banii puși la dispoziție de producție.

ADVERTISEMENT
câștigătorii casa iubirii
Mihaela și Radu sunt câștigătorii Casa iubirii 2. Foto: Kanal D

Radu a concurat și în primul sezon

„Bănuim că Cosmin s-ar fi apropiat de tine doar pentru marea finală și că ești o concurentă puternică și că ar vrea să se asocieze cu tine pentru marea finală”, i-a zis Patrick Mihaelei, într-una din edițiile recente Casa iubirii 2.

Radu, unul din cei doi câștigători ai acestui sezon, a mai fost prezent în show-ul prezentat de Andreea Mantea. Băiatul a participat și în prima ediție a emisiunii de la Kanal D. Tânărul a revenit în competiție pentru a sparge ghinionul în dragoste pe care l-a avut.

De asemenea, Radu și-a dorit ca experiența în televiziune să îl ajute în dorința de a deveni cunoscut. Vrea, printre altele, să fie un actor de succes. Câștigătorul a lucrat în comerț și la un call center până să ajungă vedetă de reality-show.

ADVERTISEMENT