Life

La aproape 2 luni de la nunta cu Manfred, Anca Dumitra a făcut anunțul: “Va rămâne ca într-o poveste”

La aproape 2 luni de la nunta cu Manfred, Anca Dumitra a făcut un anunț. Ce a spus vedeta după ce s-a căsătorit cu milionarul austriac.
28.06.2023 | 13:15
La aproape 2 luni de la nunta cu Manfred Anca Dumitra a facut anuntul Va ramane ca intro poveste
Anca Dumitra, anunț după nunta cu Manfred. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra a făcut anunțul după două luni de la căsătoria cu Manfred Spendier. Ce spune vedeta acum după o perioadă scurtă de la nuntă.

Anca Dumitra, anunț după nunta cu Manfred

Actrița din serialul Las Fierbinți a vorbit despre nunta ei cu austriacul Manfred Spendier. La două luni de la eveniment, vedeta spune că încă nu îi vine să creadă că a avut parte de cea mai frumoasă nuntă.

ADVERTISEMENT

Anca Dumitra a mărturisit că cea mai importantă pentru ea a fost cununia religioasă, fiind o persoană credincioasă. Aceasta a mărturisit că petrecerea a fost una pe care nici nu și-ar fi putut imagina-o mai frumoasă de atât.

„A fost de departe cea mai frumoasă petrecere pe care aș fi putut vreodată să mi-o imaginez, dacă aș fi făcut asta.

ADVERTISEMENT

Cum spuneam, nu am fost niciodată genul. Pentru mine, cea mai importantă a fost cununia religioasă. Am avut aproape familia, a fost plin de emoții. Fiind o persoană credincioasă, acel moment a contat enorm pentru mine”, a povestit actrița, conform Viva.

Anca Dumitra spune că invitații de la nuntă au fost uimiți

Anca Dumitra a povestit că petrecerea de nuntă a fost una de poveste. Aceasta a recunoscut că a primit mesaje de la mulți dintre invitați.

ADVERTISEMENT

Aceștia au felicitat-o pentru o petrecere atât de reușită. Inclusiv mâncarea a fost lăudată, la fel și muzica de la nunta Ancăi Dumitra cu Manfred Spendier. Vedeta a spus că ziua de 29 aprilie, cea în care s-a căsătorit, va rămâne ca o poveste pentru ea.

„A urmat o petrecere cum nu mi-aș fi imaginat. Știu că este frumos și firesc să le dai apoi mesaje oamenilor cu mulțumiri, dar nu am apucat. Am primit numeroase mesaje că s-au simțit bine, că muzica a fost excelentă, mâncarea foarte bună.

ADVERTISEMENT

Nu ne lăudăm neapărat, dar feedback-ul primit ne-a depășit orice imaginație. Întreaga zi de 29 aprilie va rămâne ca într-o poveste”, a mai spus actrița din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT