News

Ce spun tinerii care se aflau în mașina lui Vlad Pascu în dimineața tragediei. ”L-am văzut consumând un shot și probabil o bere”

Tinerii care se aflau în mașina lui Vlad Pascu în dimineața tragediei din 2 Mai fac dezvăluiri-șoc. Băiatul de 19 ani ar fi consumat și alcool.
09.10.2023 | 20:24
Ce spun tinerii care se aflau in masina lui Vlad Pascu in dimineata tragediei Lam vazut consumand un shot si probabil o bere
Mărturii importante făcute de tinerii aflați în mașina lui Vlad Pascu. ”L-am văzut consumând un shot și probabil o bere”. Sursa foto: Inquam Photos / Dobrogea TV / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tinerii care se aflau în mașina lui Vlad Pascu în dimineața tragediei din 2 Mai fac o serie de dezvăluiri care pot influența cursul anchetei. Ei spun că băiatul de 19 ani ar fi consumat și alcool, nu doar droguri.

Mărturii importante făcute de tinerii aflați în mașina lui Vlad Pascu. ”L-am văzut consumând un shot și probabil o bere”

Vlad Pascu, șoferul drogat din Capitală care a intrat cu mașina într-un grup de opt tineri, la 2 Mai, și i-a ucis pe doi dintre ei, Sebi și Roberta, consumase șase tipuri de substanțe interzise. Acest lucru a fost arătat de expertiza toxicologică.

ADVERTISEMENT

Între timp, din expertiza tehnică a accidentului vin informații noi. Se pare că Vlad Pascu ar fi consumat şi alcool, pe lângă droguri, în dimineața în care a intrat cu maşina în grupul de tineri.

Acest aspect a fost scos în evidență chiar de prietenii lui Vlad Pascu, cei care, pentru un timp, s-au aflat în mașina sa. Ei spun că tânărul a băut alcool cu câteva ore înainte să fie oprit şi testat de poliţie în Vama Veche.

ADVERTISEMENT

În jurul orelor 20:30 – 23:00, a venit Pascu Matei-Vlad. Am plecat spre plajă. Am consumat câte un shot alcoolic”, spune o martoră. ”L-am văzut consumând un shot şi probabil o bere”, spune un martor.

Avem un alcooltest al poliţiei care nu confirmă acest lucru. În schimb, toate declaraţiile celor care au fost audiaţi confirmă faptul că ar fi consumat cu toţii acolo alcool şi ar fi fost o megapetrecere”, a declarat Adrian Cuculis, avocat, conform Observator News.

ADVERTISEMENT

Declarațiile prietenilor lui Vlad Pascu se bat cap în cap cu poziția poliției

Aceste dezvăluiri din dosar, ale prietenilor lui Vlad Pascu, vin să contrazică cele spuse de poliție. În noaptea de dinainte de accident, polițiștii care l-au oprit și i-au pus fiola l-au lăsat să îşi continue drumul.

Reamintim că, din datele oficiale, reiese că, prima dată, Vlad Pascu a fost oprit la un control de rutină în jurul orei 00.00. Mai exact, cu cinci ore înainte de a produce accidentul mortal.

ADVERTISEMENT

Apoi, a doua oară, poliția l-a oprit în jurul orei 3 dimineață. S-a întâmplat după un apel la 112 care semnala faptul că tânărul conducea haotic prin stațiunea de pe litoral. De această dată, polițiștii l-au dus la secție și i-au făcut testul de alcool, la care rezultatul a ieșit negativ.

ADVERTISEMENT