Life

Ce spune Adda despre Wrs și Emilian, câștigătorii Te cunosc de undeva 2023: „Se potrivesc foarte bine”

Adda a vorbit despre Wrs și Emilian, câștigătorii Te cunosc de undeva 2023, dar și despre cum s-a înțeles cu Radu Bucălae.
22.06.2023 | 13:00
Ce spune Adda despre Wrs si Emilian castigatorii Te cunosc de undeva 2023 Se potrivesc foarte bine
Adda a vorbit despre Wrs și Emilian de la Te cunosc de undeva. Foto: Instagram/ Antena 1. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Adda este în finala Te cunosc de undeva, iar concurenta a dezvăluit ce părere are despre Wrs și Emilian, cei despre s-a aflat că au câștigat pentru a doua oară concursul de la Antena 1.

Adda, despre Wrs și Emilian, câștigătorii Te cunosc de undeva 2023

Adda a făcut echipă în acest sezon cu Radu Bucălae! Actorul cu care a trecut prin cele mai incredibile transformări a surprins-o după primele repetiții. Cântăreața ne-a zis că, deși nu e muzician de profesie, partenerul ei de emisiune a întrecut toate așteptările.

ADVERTISEMENT

Experiența pe care a trăit-o pe platoul de filmare a fost una memorabilă pentru Adda, finalistă la Te cunosc de undeva. Vedeta a dezvăluit, pentru FANATIK, că pe lângă orele de muncă intense prin care au trecut concurenții, s-au și distrat, ba chiar s-au legat și niște prietenii frumoase.

Adda, uimită de cum s-a descurcat colegul ei, Radu Bucălae: „Mai bine decât credeam”

„A fost o experiență foarte mișto. Toate personajele au fost destul de dificile. Să fac echipă cu Radu (n. red.: Bucălae) a fost ceva interesant. Noi ne-am asumat de la început faptul că el nu e cântăreț, ne-am asumat treaba asta.

ADVERTISEMENT

S-a descurcat mult mai bine decât credeam. A evoluat foarte mult. A și muncit foarte mult și eu zic că am făcut o echipă destul de bună, sincer”, a declarat Adda, pentru FANATIK.

Concurenta de la Te cunosc de undeva, ajunsă în finală alături de Radu Bucălae, a fost întrebată de FANATIK dacă are vreo echipă preferată ori dacă a avut emoții în special pentru anumiți ”adversari” din competiție.

ADVERTISEMENT

Wrs și Emilian, câștigătorii Te cunosc de undeva, i-au cucerit pe toți: „Erau mereu așteptați”

Fără să stea prea mult pe gânduri, Adda a spus că toată lumea aștepta cu sufletul la gură momentele pregătite de Wrs și Emilian, câștigătorii Te cunosc de undeva, așa cum au anunțat Viperele vesele.

„Mi-a plăcut mult cast-ul din sezonul ăsta. S-au legat și niște prietenii. Mi-a cam plăcut ce a făcut toată lumea. Toate momentele au fost foarte bine. Evident, Wrs și Emilian, cumva, erau mereu așteptați.

ADVERTISEMENT

Momentele lor erau mereu așteptate, pentru că li se potrivește, se potrivesc foarte bine pentru formatul ăsta. Ne bucuram de prestația lor de fiecare dată, că erau mișto”, ne-a mai spus Adda.

wrs și emilian te cunosc de undeva
Wrs și Emilian au avut transformări șocante de la ediție la ediție. Foto: Instagram

„Singura pe care nu o cunoșteam personal era Anca Țurcașiu”

Cât despre prieteniile de la Te cunosc de undeva, Addei i-a fost ușor să se înțeleagă cu ceilalți participanți. Pe toți îi știa dinainte, cu excepția unei singure persoane: Anca Țurcașiu.

„Eu îi știam pe toți dinainte de emisiune. Singura pe care nu o cunoșteam personal era Anca Țurcașiu. E o fată super-mișto. Ne-am înțeles super-bine. Cu toții ne-am înțeles bine. Nu pot să zic că am fost mai prietenă cu cineva. Eu zic că am făcut o echipă destul de bună”, a completat Adda, pentru FANATIK.

Ce face Adda după terminarea proiectului de la Antena 1? Ei bine, cântăreața vrea să se refacă după lunile de muncă asiduă și nu exclude să plece în vacanță cu soțul și fiul ei.

Ce face Adda după Te cunosc de undeva

„Vreau să mă odihnesc. Am foarte multe lucruri de făcut. Aș vrea să mă și relaxez vara asta. Cred că o să plecăm și în vacanță, încă suntem cu planificările.

O să și muncim un pic vara asta, dar vreau să ne și relaxăm. Mai lucrăm și la casă. Ne ocupăm de lucruri normale”, a încheiat Adda, finalistă la Te cunosc de undeva.

Marea finală va fi transmisă sâmbătă, 24 iunie 2023, de la ora 20:00, la Antena 1. Pe lângă cuplurile Adda & Radu Bucălae și Wrs & Emilian, în finală s-au calificat și Nicole Cherry & Juno și CRBL & Radu Țibulcă.

Wrs și Emilian au câștigat pentru a doua oară, consecutiv, show-ul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT