Life

Ce spune Bianca Drăgușanu despre întâlnirea cu Alex Bodi. Cei doi s-au văzut cu o seară înainte ca afaceristul să fie arestat

Bianca Drăgușanu a dezvăluit adevărul despre întâlnirea cu Alex Bodi. Cei doi s-au văzut chiar cu o seară înainte ca omul de afaceri să fie arestat.
15.10.2021 | 14:18
Ce spune Bianca Dragusanu despre intalnirea cu Alex Bodi Cei doi sau vazut cu o seara inainte ca afaceristul sa fie arestat
Ce spune Bianca Drăgușanu despre întâlnirea cu Alex Bodi. Cei doi s-au văzut cu o seară înainte ca afaceristul să fie arestat. Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au întâlnit cu o seară înainte ca fostul soț al vedetei să fie arestat. Cei doi au stat de vorbă minute bune în parcarea unui restaurant de lux din București.

S-ar putea crede că Alex Bodi și-ar fi dorit să o întâlnească pe Bianca pentru că știa că va ajunge după gratii.

ADVERTISEMENT

Blondina a făcut lumină și susține că întâlnirea a fost întâmplătoare. Ea pleca de la restaurant, în timp ce el tocmai sosise.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre întâlnirea cu Alex Bodi. Cei doi s-au văzut cu o seară înainte ca afaceristul să fie arestat

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost arestat, în urmă cu câteva zile, pentru a doua oară în acest an. Acesta a fost cercetat în trecut într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane.

ADVERTISEMENT

Cu o seară înainte de a fi reținut, omul de afaceri s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu, potrivit Cancan.ro. Întâlnirea a avut loc în parcarea unui restaurant din București. Alex Bodi s-a dus la mașina blondinei și au discutat mai multe minute. Înainte de a se despărți, acesta i-a dat o cutie.

După ce s-a aflat că a fost arestat au existat speculații potrivit cărora întâlnirea ar fi fost aranjată, pentru că afaceristul și-a dorit să o vadă pe Bianca, știind că ar putea să fie din nou arestat.

ADVERTISEMENT

Vedeta a negat totul și a declarat că revederea cu fostul soț a fost întâmplătoare.

“Nu se pune problema de nicio întâlnire pe ascuns. Am ieșit la restaurant. La ieșire, Alex a venit si el la restaurant. Eu deja plecam. M-a salutat, l-am salutat; asta a fost.

Suntem oameni maturi, nu avem niciun motiv sa fim necivilizați. Si eu, si Alex, ne-am refăcut viața. Nu a fost nimic premeditat” , a declarat Bianca Drăgușanu potrivit spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format un cuplu aproape doi ani. Au fost și căsătoriți câteva luni. Relația lor a fost însă presărată de o mulțime de despărțiri și împăcări. Bianca Drăgușanu l-a acuzat în mai multe rânduri că a bătut-o. În final, cei doi au divorțat.

Ce se întâmplă cu Alex Bodi

Omul de afaceri a avut probleme cu legea anul acesta. În urmă cu câteva zile, a fost arestat pentru a doua oară în decursul acestui an. El a fost cercetat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism, iar în final a fost eliberat.

Bodi a fost chemat din nou în instanță în același dosar, dar din motive medicale nu s-a prezentat. Astfel, oamenii legii au decis să fie arestat.

“Singurul motiv pentru care s-a dispus arestarea mea preventivă a fost faptul că, la un anumit termen, nu m-am prezentat. Pe motive medicale. Se pare că lucrurile astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă. Nicidecum un avertisment sau un arest la domiciliu.

O să trecem și peste asta, am trecut peste altele mai grele. Partea proastă e că au de suferit persoanele care mă iubesc, familia mea și prietenii adevărați”, a spus Bodi pe Instagram.

ADVERTISEMENT