Life

Ce spune Catinca Roman despre înmormântarea Mioarei Roman: ”Aș fi vrut ceva mai…”

Catinca Roman a vorbit despre înmormântarea Mioarei Roman, având în vedere că evenimentul a fost organizat de Oana Roman.
11.04.2024 | 11:17
Ce spune Catinca Roman despre inmormantarea Mioarei Roman As fi vrut ceva mai
Ce spune Catinca Roman despre înmormântarea Mioarei Roman. Sursă foto: Facebook, captură România Tv / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au trecut săptămâni bune de la înmormântarea Mioarei Roman. Evenimentul a fost unul de lux, pregătit până la cel mai mic detaliu. Oana Roman a vrut ca mama sa să fie condusă pe ultimul drum într-un mod elegant.

Ce spune Catinca Roman despre înmormântarea Mioarei Roman

Mioara Roman s-a stins din viață în luna februarie. Iar fiica sa, Oana Roman a fost devastată. Chiar și așa, și-a găsit puterea astfel încât să organizeze un eveniment cât se poate de deosebit pentru cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Astfel, înmormântarea Mioarei Roman a fost una aparte. Fosta soție a lui Petre Roman a fost condusă pe ultimul drum într-o limuzină de lux. De asemenea, în memoria ei au fost pregătite și opt coșuri cu colivă, una dintre ele fiind ornată cu foițe de aur.

Deși evenimentul a fost unul destul de dureros, dar totuși bine organizat, iată că în realitate, Catinca Roman și-ar fi dorit altceva. Aceasta a vorbit despre modul în care a fost organizată înmormântarea Mioarei Roman.

ADVERTISEMENT

Se pare că Oana Roman a fost cea care și-a dorit o înmormântarea fastuoasă. De altfel acest lucru ar fi ajutat-o destul de mult pe vedetă să depășească momentul dureros din viața ei. Catinca Roman și-ar fi dorit însă ceva mai simplu. Totuși, nu o judecă pe Oana Roman pentru decizia luată.

„A fost dorința Oanei să-i facă o înmormântare fastuoasă. Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. Eu una aș fi vrut ceva mai discret, dar nu e de condamnat nici Oana totuși. Eu nu cred în chestii ezoterice, dar, în noaptea când a murit, mama eram agitată și nu am putut dormi deloc”, a povestit Catinca Roman.

ADVERTISEMENT

Cum a primit vestea morții mamei sale

Pe lângă discuția legată de înmormântarea Mioarei Roman, aceasta a mai vorbit și despre momentul în care a primit tragica veste. Oana Roman i-a scris la 4 dimineața și a anunțat-o.

Catinca Roman spune însă că se aștepta la acest lucru, având în vedere că mama ei nu era bine. Totodată, ea a mai adăugat că Mioara Roman s-a chinuit destul de mult, drept urmare, măcar a avut parte de o moarte liniștită, în somn.

ADVERTISEMENT

„La fel și Calina. La 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram perfect trează. Mă așteptam, pentru ca mama nu era bine. Știu că o să șochez acum, dar cumva m-am liniștit că era foarte rău, se chinuia. Nu văd rostul unui astfel de chin. S-a stins în somn, de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că a murit liniștită, împăcată!”, a mai dezvăluit Catinca, în emisiunea Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV.

ADVERTISEMENT