Life

Fenomen straniu la înmormântarea Mioarei Roman. Gabriela Lucuțar, dezvăluiri dureroase: ”Când Oana plângea…”

Gabriela Lucuțar, martora unui fenomen ciudat înainte de înmormântarea Mioarei Roman. ”Regina Întunericului” crede că a fost un semn divin.
26.02.2024 | 17:45
Fenomen straniu la inmormantarea Mioarei Roman Gabriela Lucutar dezvaluiri dureroase Cand Oana plangea
Gabriela Lucuțar, martora unui fenomen straniu înainte de înmormântarea Mioarei Roman. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Azi, Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum de către familie și de către cei dragi. Mama Oanei Roman s-a stins din viață cu doar câteva luni înainte de a împlini 83 de ani. În urma sa, Mioara a lăsat durere și tristețe în sufletul celor care au ajuns să o cunoască.

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum de către familie

Oana Roman trece prin una dintre cele mai grele, dar și cele mai triste perioade din viața ei. Vedeta și-a condus azi mama pe ultimul drum și, cu siguranță, nu i-a fost deloc ușor să asiste la asemenea scene.

ADVERTISEMENT

Mioara Roman s-a stins din viață zilele trecute. Oana a fost cea care a făcut tristul anunț în mediul online. Fiica regretatei Mioara Roman a avut nevoie de intimitate pentru a se ocupa de evenimentul funerar.

În toată această perioadă dificilă, Oanei i-a fost aproape una dintre cele mai bune prietene, Gabriela Lucuțar. Aceasta deține și o firmă de pompe funebre, așa că s-a asigurat că ultimul drum al Mioarei Roman este organizat așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Gabriela Lucuțar a fost atentă la toate detaliile și tot ea a fost cea care a observat un aspect straniu. Cu doar câteva momente înainte de a o conduce pe ultimul drum pe mama Oanei, Gabriela a fost martora unui fenomen pe care îl interpretează ca fiind un semn divin.

Gabriela Lucuțar, martora unu semn divin la înmormântarea Mioarei Roman

Cea cunoscută ca fiind ”Regina Întunericului” a povestit, potrivit cancan.ro, ca în momentul în care orna coliva a avut loc un fenomen straniu. Oana Roman și-a dorit un detaliu special pe coliva mamei sale și anume, să fie ornată cu foiță de aur.

ADVERTISEMENT

În timp ce Gabriela Lucuțar punea foița, a observat un detaliu ciudat. Foițele de aur s-au așezat pe colivă sub forma unor lacrimi, în timp ce Oana Roman își plângea mama.

”La momentul la care am ornat coliva și m-am hotărât eu să fac colivă cu foiță de aur, Oana m-a sunat dimineață. Eu ornam și a început să plângă. Atunci când Oana plângea, foițele de aur se așezau precum niște lacrimi. Fără ca eu să le așez în niciun fel”, a pus Gabriela, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile, Oana a fost nedezlipită de sicriul mamei sale. Vedeta a fost atentă la fiecare detaliu și a avut cerințe speciale pentru ceremonia funerară. Oana a ales flori albe pentru mama sa, iar sicriul a avut și el aceeași nuanță.

Gabriela Lucuțar a demonstrat în aceste zile, mai mult ca niciodată, că este o prietenă de nădejde pentru Oana și Catinca. ”Regina Întunericului” a stat mereu aproape de cele două și a făcut tot posibilul ca ceremonia funerară să fie așa cum și-au dorit cele două fiice ale Mioarei Roman.

ADVERTISEMENT