Life

Ce spune data nașterii despre fiul lui Theo Rose. Dezvăluire spectaculoasă despre cei născuți pe 14 iunie. De ce sunt speciali

Ce anunță data nașterii despre băiatul lui Theo Rose, venit pe lume pe 14 iunie 2023. Mărturia neașteptată a experților.
17.06.2023 | 09:35
Ce spune data nasterii despre fiul lui Theo Rose Dezvaluire spectaculoasa despre cei nascuti pe 14 iunie De ce sunt speciali
Ce anunță data nașterii despre băiatul lui Theo Rose, venit pe lume pe 14 iunie 2023. Mărturia neașteptată a experților. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce spune data nașterii despre fiul actriței din Clanul și a regizorului Anghel Damian. Dezvăluire spectaculoasă despre cei născuți pe 14 iunie. De ce sunt speciali și care sunt caracteristicile care îi urmăresc toată viața.

Ce anunță data nașterii despre băiatul lui Theo Rose, venit pe lume pe 14 iunie 2023. Mărturia neașteptată a experților

Ana Ticea a dezvăluit ce anunță data nașterii despre băiatul lui Theo Rose, venit pe lume pe 14 iunie 2023. Mărturia neașteptată a experților este că zodia Gemeni, guvernată de Mercur, are parte numai de lucruri bune.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul astrolog susține că persoanele care se nasc pe această dată sunt norocoase și vor învăța întotdeauna din propriile greșeli. În plus, cititorul în stele crede că acestea merg până la capăt pentru ideile lor.

„Cei născuți pe 14 iunie se află sub semnul Gemenilor, sub guvernarea lui Mercur. Sunt norocoși, comunică foarte bine, vor avea abilități financiare. Va trebui să meargă până la capăt, să-și susțină ideile, să se îndrepte spre activități lucrative.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ai curaj, să crezi în tine și să devii un lider, fără a deveni foarte impulsiv. Au nevoie să învețe echilibrul în viață. Este foarte important să li se ofere libertate, să-și formuleze ei propriile păreri și principii.

Ei vor dori să învețe din propriile lor experiențe”, a explicat Ana Ticea despre fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian, pentru wowbiz.ro. Micuțul se numește Sasha Ioan și a adus multă bucurie în viața celor doi.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, fericită că a devenit mamă

Theo Rose este extrem de fericită că a devenit mamă pentru prima oară. Antrenoarea de la Vocea României abia aștepta să-și țină în brațe copilul despre care experții în astrologie spun că va fi calm, vesel și dornic de aventură.

Cei născuți în data de 14, indiferent de lună, adoră distracția și să se înconjoare de oameni asemenea lor, adică cărora să le placă să se distreze. Nu îi place să primească ordine și preferă proiectele pe cont propriu.

ADVERTISEMENT

Stilul său de viață este unul luxos și mereu în schimbare. În altă ordine de idei, Theo Rose se va asigura ca celui mic să nu-i lipsească nimic și să aibă parte numai de lucruri frumoase. Cântăreața este pregătită pentru tot ce urmează.

ADVERTISEMENT