Life

Ce spune Flavia Mihășan, mamă a doi băieți, despre al treilea copil: “Este foarte bine așa cum e”

Flavia Mihășan are doi băieți, iar recent a vorbit despre posibilitatea de a avea al treilea copil. Ar vrea fosta asistentă TV o fetiță?
10.12.2022 | 17:02
Ce spune Flavia Mihasan mama a doi baieti despre al treilea copil Este foarte bine asa cum e
Ce spune Flavia Mihășan despre al treilea copil. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Flavia Mihășan a vorbit despre posibilitatea de a avea al treilea copil. Fosta asistentă TV mai are doi băieți, Carol și Tudor.

Flavia Mihășan, dezvăluiri despre cel de-al treilea copil. Își dorește vedeta o fetiță?

Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a născut pentru prima dată în urmă cu trei ani. De atunci a decis să e retragă din televiziune și să se dedice creșterii fiului ei.

ADVERTISEMENT

Flavia Mișăsan a devenit mamă pentru a doua oară mama unui băiețel în 2021. Vedeta a vorbit despre posibilitatea de a avea și al treilea copil, o fetiță.

Blondina este foarte încântată atunci când vede în parc fetițe de vârsta fiului ei și i-ar plăcea să aibă una, însă nu crede că ea și partenerul ei de viață vor deveni părinți din nou.

ADVERTISEMENT

În plus, atunci când vrea să stea în compania fetițelor, se bucură de timpul petrecut alături de nepoatele ei.

“De fiecare dată când merg în parc și văd fetițe de aceleași vârste, câte de drăguțe sunt și cât de drăguț se joacă și cum nu cad și se lovesc și iar cad și se lovesc și așa mai departe 24 de ore din 24, mi-ar plăcea. Însă, nu cred că o să se mai întâmple.

ADVERTISEMENT

Pentru noi, formula de doi copii și în special doi băieți este ce ne-am dorit și nu…Cel puțin în momentul ăsta este foarte bine așa cum e.

Și în plus, sora mea care îmi este foarte apropiată, are două fetițe și îmi satisface nevoia de a giugiuli o fetiță când merg la ea.”, a declarat Flavia Mihășan pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Flavia Mihășan, dezvăluiri despre viața cu doi copii

Fosta asistentă TV a mai povestit și cum este viața cu doi băieți. Vedeta spune că cei doi comunică într-o limbă pe care ea și partenerul ei nu o înțeleg. Tudor, fiul cel mic, se crede mult mai mare și îl imită pe fratele său, deși are doar un an și jumătate.

În urmă cu câteva luni, micuțul chiar a învățat să meargă pe bicicletă. Carol, fratele lui mai mare, nu făcea acest lucru la aceeași vârstă.

“În momentul ăsta, Carol este cel care decide dintre ei și probabil așa va fi mult timp de acum încolo și e și normal și și încurajăm chestia asta, dar mi-ar plăcea când o să mai crească un pic, să poată să riposteze cumva, bineînțeles nu agresiv sau ceva, să poată să își ia înapoi ce îi ia Carol, care consideră că totul e al lui.”, a adăugat Flavia Mihășan.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan formează un cuplu de mai bine de patru ani. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care blondina lucra la proiectul Mamma Mia, în 2018.

ADVERTISEMENT
Tags: