Life

Ce spune Iulian Nunucă, finalist la ”Vocea României”, despre posibilitatea de a câștiga competiția. Ce ar face cu banii

Ce ar face cu marele premiu, Iulian Nunucă, finalist la ”Vocea României”, dacă ar câștiga competiția. Tânărul nu se gândește doar la cariera sa.
22.12.2022 | 15:11
Ce spune Iulian Nunuca finalist la Vocea Romaniei despre posibilitatea de a castiga competitia Ce ar face cu banii
Iulian Nunucă face parte din echipa lui Tudor Chirilă. Sursa foto: youtube
ADVERTISEMENT

Iulian Nunucă, finalist la ”Vocea României”, din echipa lui Tudor Chirilă, a vorbit despre posibilitatea de a câștiga competiția muzicală. Tânărul a mărturisit ce ar face cu premiul de 100.000 de euro.

Ce ar face Iulian Nunucă de la ”Vocea României” cu marele premiu

Iulian Nunucă are emoții pentru marea finală de la emisiunea care l-a consacrat. Spune că își dorește să ridice trofeul ”Vocea României”, iar de bani nu și-ar dori să se bucure singur.

ADVERTISEMENT

Concurentul a precizat pentru Ciao.ro faptul că o parte din cei 100.000 de euro i-ar investi în cariera sa muzicală, iar o parte i-ar dona copiilor cu nevoi speciale.

”Dacă aș câștiga, mi-aș dori să donez o parte din bani și copiilor care au nevoie, cu situații financiare mai precare și aș investi în cariera mea”, a declarat Iulian Nunucă pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Dincolo de visul de a fi următoarea ”voce a României”, tânărul consideră că deja și-a îndeplinit unul, acela de a participa în renumita emisiune de pe Protv.

Când are loc finala ”Vocea României”

Fiecare jurat din competiție este reprezentat de către un concurent: Tudor Chirilă de către Iulian Nunucă, Irina Rimes de către Andra Botez, Denis de la The Motans de către Teodor Debu, iar Smiley și Theo Rose de către Winael Baldus.

ADVERTISEMENT

Momentul celor patru finaliști se va putea urmări vineri seară, pe Protv, de la ora 20:30. Ei vor avea ocazia de a cânta solo, cu un invitat special și cu propriul antrenor.

”Vineri seară este finala Vocea României. Nu avem voie să divulgăm piesele pe care le vor cânta concurenții noștri. Una solo, una cu un invitat și una cu antrenorul”, a scris Tudor Chirilă pe facebook, care a dat și puține detalii din culise.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă a spus fanilor că va interpreta alături de Iulian Nunucă o piesă care nu aparține trupei ”Vama Veche” și pe care nu a cântat-o toată niciodată.

ADVERTISEMENT