Life

Cine sunt finaliștii de la Vocea României 2022. Ei se vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro

Au fost anunțați finaliștii de la Vocea României 2022. Patru concurenți se vor lupta pentru premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.
16.12.2022 | 23:45
Cine sunt finalistii de la Vocea Romaniei 2022 Ei se vor lupta pentru premiul de 100000 de euro
Cine sunt finaliștii de la Vocea României 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În această seară are loc semifinala Vocea României 2022, iar telespectatorii vor afla cine sunt finaliștii emisiunii de la Pro TV. Concurenții din fiecare echipă sunt aleși prin votul publicului.

Cine sunt finaliștii Vocea României 2022

Săptămâna viitoare are loc finala Vocea României 2022, iar astăzi sunt aleși concurenții care merg mai departe, din fiecare echipă.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes, Tudor Chirilă, Denis Roabeș, Smiley și Theo Rose au mari emoții pentru concurenții lor. Fiecare concurent încearcă să dea tot ce are mai bun pentru a ajunge în marea finală.

Doar un singur concurent din fiecare echipă va fi ales pentru finala de săptămâna viitoare.

În ediția difuzată pe 16 decembrie, antrenorii au urcat pe scenă alături de concurenții lor și au pregătit momente spectaculoase.

ADVERTISEMENT

Din echipa Irinei Rimes, concurenta care merge mai departe este Andra Botez.

Concurentul care merge mai departe, din echipa lui Smiley și a lui Theo Rose, este Winael Baldus.

Finalistul echipei lui Denis Roabeș este Teodor Debu. Tânărul s-a luptat cu Anastasia Budeșteanu pentru locul în marea finală, însă Teodor este cel care a primit cele mai bune voturi de la public.

Din echipa lui Tudor Chirilă, Iulian Nunucă este concurentul care merge în finală, după ce a învins-o pe Ioana Vecerdea la votul publicului.

ADVERTISEMENT

Ce concurenți au ajuns în semifinala live

În această seară s-au lupta Anastasia Budeșteanu și Teodor Debu, din echipa lui Denis Roabeș. Andra Botez și Rianna Rusu au reprezentat echipa Irinei Rimes, în timp ce Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea au fost antrenași de Tudor Chirilă. Din echipa lui Smiley și Theo Rose s-au luptat Winael Baldus și Eduard Stoica.

Concurenții s-au pregătit așa cum se cuvine pentru semifinalele live. Pavel Bartoș i-a urmărit l repetiții, alături de antrenorii lor, care le sunt alături la fiecare pas.

ADVERTISEMENT

“În live-uri, vom avea parte de multă tensiune și foarte multă emoție. Este o etapă așteptată, mai ales de concurenții care-și doresc cu ardoare să fie Vocea României.

I-am văzut la repetiții, au pregătit momente fabuloase, iar antrenorii sunt alături de ei la fiecare pas. Este foarte greu să-ți dai seama cine ar putea merge mai departe, toți sunt foarte buni și determinați să surprindă.

Va depinde foarte mult de prestația fiecăruia în momentul live-ului, iar publicul își va alege favoriții! Așadar, să fie VOCE!”, a declarat Pavel Bartoș despre semifinala difuzată pe 16 decembrie.

ADVERTISEMENT